ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τέμπη: Απόψε η μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο - Το «παρών» θα δώσουν πολλοί καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η Τάνια Τσανακλίδου και οι Κοινοί Θνητοί. - Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά από την εφημερίδα μας. ***** Ν. Ανδρουλάκης στη «Ναυτεμπορική»: Δεν υπάρχει διαχωρισμός 80%-20% ή 70%-30%, υπάρχει 100% ενότητα. ***** Κατρίνης: Συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές της Κυριακής το πιο ισχυρό μήνυμα. ***** Φάμελλος: Μπορούμε να συμμετέχουμε σε εκλογές ενός κόμματος στο οποίο στέλνουμε εξώδικα; ***** Ο Ερντογάν πήγε ταξίδι για «δουλειές» στα Τίρανα με στόχο τον άξονα Τουρκίας και Αλβανίας. ***** Ιράν – Ισραήλ: «Δεν επιδιώκουμε τον πόλεμο αλλά θα ασκήσουμε το δικαίωμά στη νόμιμη άμυνα».

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Κίτρινη κάρτα από τον Νίκο Παππά στον Πέτρο Παππά

Κ
ίτρινη κάρτα
στον Βουλευτή του κόμματος Πέτρο Παππά, έβγαλε ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και συνεπώνυμός του Νίκος Παππάς
Συγκεκριμένα ο Νίκος Παππάς κάλεσε στο γραφείο του στη Βουλή τον Βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Παππά.
Σύμφωνα με πηγές της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ, αφορμή αποτέλεσαν πρόσφατες δηλώσεις του Πέτρου Παππά, που βρίσκονται «εκτός πλαισίου», με αποκορύφωμα αυτές για τους ένστολους οπλίτες που μίλησαν σε συγκέντρωση του ΚΚΕ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Νίκος Παππάς, ζήτησε από τον Πέτρο Παππά να βγάλει δήλωση με την οποία θα δεσμεύεται ρητά από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τα δικαιώματα των στρατευμένων, ενώ του επέστησε την προσοχή, ως «τελευταία προειδοποίηση», για σειρά πρόσφατων δηλώσεών του που ήταν «εκτός πλαισίου».
Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται δημόσια ανασκευή από τον Πέτρο Παππά. Από το περιβάλλον του Προέδρου της ΚΟ σχολιάζουν πως σε διαφορετική περίπτωση είναι ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο διαγραφής.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ