ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κασσελάκης: Το Συνέδριο θα αποφανθεί αν είμαι Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Αντικαταστατικές οι αρμοδιότητες που ασκούνται τώρα. ***** Στην Ολομέλεια του ΣτΕ κρίνεται σήμερα ο Νέος Οικοδομικός Κανονισμών των κτηρίων. ***** Toυλάχιστον 22 νεκροί από το νέο χτύπημα του Ισραήλ στη Βηρυτό - Υψηλόβαθμο στέλεχος της Χεζμπολάχ ο στόχος. ***** «Βομβαρδισμένο» τοπίο η Φλόριντα - Αγωνιώδεις επιχειρήσεις διάσωσης στα συντρίμμια - Τουλάχιστον 16 νεκροί, τεράστιες καταστροφές στη Φλόριντα. ***** Μακελειό σε ανθρακωρυχείο στο Πακιστάν: Τουλάχιστον 20 νεκροί από πυροβολισμούς.

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Κασσελάκης: Σχέδιο αναβολής Συνεδρίου-εκλογών και αποκλεισμού μου

Για σχέδιο να αποκλειστεί από υποψήφιος και να αναβληθούν το συνέδριο και οι προεδρικές εκλογές, έκανε λόγο ο Στέφανος Κασσελάκης, αναφερόμενος στις σχετικές φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες. «Δεν θα το επιτρέψουμε», πρόσθεσε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1, τονίζοντας πολλές φορές ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος και ότι «η βάση θα δώσει τις λύσεις», ενώ πρόσθεσε εμφατικά: «Ό,τι και να γίνει, θα εκλεγεί Πρόεδρος»
Ο κ. Κασσελάκης έδειξε ότι παραπέμπει όλες τις αποφάσεις στη βάση, λέγοντας ότι η Κεντρική Επιτροπή μπορεί να τον αποκλείσει από υποψήφιο ωστόσο «το Συνέδριο μπορεί να ακυρώσει τον αποκλεισμό και η βάση θα μιλήσει στο τέλος». Διευκρίνισε πάντως ότι δεν θα παραστεί στην αυριανή Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, της οποίας δεν είναι μέλος, «για να μην ρίξω λάδι στη φωτιά»«Είπαν ότι δεν πρέπει να έχω δεύτερη ευκαιρία στη χώρα (Όλγα Γεροβασίλη) ή ότι είμαι βομβιστής (Κώστας Ζαχαριάδης) αλλά εμένα θέλουν να παραπέμψουν στην Επιτροπή Δεοντολογίας», παρατήρησε, θέλοντας, όπως είπε, να αναδείξει τον τρόπο με τον οποίον δεν λειτουργεί σωστά το ''Πειθαρχικό'' του κόμματος. 
Αναφέρθηκε επίσης σε καταγγελία ότι μέλος της Νέας Αριστεράς που συμμετέχει ενεργά σε όλες τις δραστηριότητές της, παρέμεινε… μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και, μάλιστα, κλήθηκε να υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας εναντίον του, όπως και έπραξε.
Σε ερώτηση εάν πιστεύει πώς πίσω από τις εξελίξεις βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, απάντησε: «Δεν θα κάνω δίκη προθέσεων. Αν ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί να επιστρέψει, το πιο έντιμο θα ήταν να κατέβει υποψήφιος Πρόεδρος».
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ