ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ

ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ψήφισαν πάνω από 100.000 έως τις 12:00 το μεσημέρι - Εκτιμήσεις για μεγάλη συμμετοχή ***** Ν. Ανδρουλάκης: Μαζί κάναμε το ΠΑΣΟΚ πιο ισχυρό, μαζί μπορούμε να κάνουμε το άλμα. ***** Γ. Παπανδρέου: Η μαζική συμμετοχή ανοίγει δρόμους για μία μεγάλη, πράσινη, προοδευτική αλλαγή στη χώρα. ***** Νάντια Γιαννακοπούλου: Νέα δυναμική αρχή - Οι πολίτες να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους. ***** Άννα Διαμαντοπούλου: Πάμε όλοι στις κάλπες, θέτουμε τις βάσεις για το μεγάλο και κυβερνών ΠΑΣΟΚ. ***** Μιχάλης Κατρίνης: «Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει για να ξαναγίνει δύναμη αλλαγής». ***** Χάρης Δούκας: «Σήμερα αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ». ***** Μ. Ανατολή: Νέος βομβαρδισμός στη Βηρυτό - Σε συναγερμό το Ισραήλ για την επέτειο της 7ης Οκτωβρίου.

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Αυξημένη κατά 30% η συμμετοχή σε σχέση με τις κάλπες του 2021

Α
υξημένη
είναι μέχρι στιγμής η συμμετοχή των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ στις εσωκομματικές εκλογές, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία. 
Σύμφωνα με την Χαριλάου Τρικούπη, η συμμετοχή παρουσιάζει αύξηση περί το 30%, σε σχέση με τις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές το 2021, στις 09:00, περί τα 20.000 άτομαΗ πρώτη επίσημη ενημέρωση για τη συμμετοχή αναμένεται από την ΕΔΕΚΑΠ στις 11:00.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ