ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προϋπολογισμός: Πλεόνασμα 1,13 δισ. ευρώ για ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ και ΕΟΠΥΥ. ***** Διαγραφή Κασσελάκη ζητούν επισήμως οι «87». ***** ΥΠΕΝ: Στα 3 λεπτά/kWh η στήριξη στους λογαριασμούς ευάλωτων νοικοκυριών τον Οκτώβριο. ***** Επίκαιρη επερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας - Πρωτοφανές κοινωνικό αντίκτυπο.

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ζήτημα διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη θέτει η Όλγα Γεροβασίλη

Κ
αταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, με την Πολιτική Γραμματεία να συνεδριάζει σε συγκρουσιακό κλίμα, εν μέσω της νέας θύελλας που ξέσπασε μετά τη διαρροή του πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες η Όλγα Γεροβασίλη φέρεται να έθεσε θέμα διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη εξαιτίας του εξώδικου που έστειλε στα μέλη του Οργάνου και στην Κεντρική Επιτροπή για τη διαρροή του πόθεν έσχες του. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, τη διαφωνία του στη διαγραφή Κασσελάκη εξέφρασε ο Παύλος Πολάκης, καλώντας πάντως τον έκπτωτο Πρόεδρο να ανακαλέσει το εξώδικο.


Το εξώδικο Κασσελάκη

Είχε προηγηθεί το εξώδικο του Στέφανου Κασσελάκη στην Πολιτική Γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Στο έγγραφο μάλιστα ανέφερε ότι το πράττει «ατομικά» και με την ιδιότητα του «Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ».

Το δημοσίευμα για τις «γκρίζες ζώνες» στο πόθεν έσχες Κασσελάκη

Σημειώνεται ότι ο έκπτωτος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε διά του Διευθυντή του γραφείου του, Μανώλη Καπνισάκη, την παραίτηση της Γραμματέως του κόμματος, Ράνιας Σβίγκου, χρεώνοντάς της τη διαρροή στοιχείων προς την «Εφημερίδα των Συντακτών» για το πόθεν έσχες του. Η εφημερίδα αναφερόταν με λεπτομέρειες σε διάφορα «θολά σημεία» και έθετε ερωτήματα για τα περιουσιακά στοιχεία του Κασσελάκη. Την παραίτηση της Ράνιας Σβίγκου για τη διαρροή του πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη ζήτησε και η Θεοδώρα Τζάκρη στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας. «Οι φάκελοι με τα πόθεν έσχες είναι σφραγισμένοι και θα δοθεί συνολικά απάντηση από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ», απάντησαν νωρίτερα πηγές του ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα κατήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ