ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τέμπη: Απόψε η μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο - Το «παρών» θα δώσουν πολλοί καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η Τάνια Τσανακλίδου και οι Κοινοί Θνητοί. - Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά από την εφημερίδα μας. ***** Ν. Ανδρουλάκης στη «Ναυτεμπορική»: Δεν υπάρχει διαχωρισμός 80%-20% ή 70%-30%, υπάρχει 100% ενότητα. ***** Κατρίνης: Συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές της Κυριακής το πιο ισχυρό μήνυμα. ***** Φάμελλος: Μπορούμε να συμμετέχουμε σε εκλογές ενός κόμματος στο οποίο στέλνουμε εξώδικα; ***** Ο Ερντογάν πήγε ταξίδι για «δουλειές» στα Τίρανα με στόχο τον άξονα Τουρκίας και Αλβανίας. ***** Ιράν – Ισραήλ: «Δεν επιδιώκουμε τον πόλεμο αλλά θα ασκήσουμε το δικαίωμά στη νόμιμη άμυνα».

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Μεσολόγγι: Εκρηκτικός μηχανισμός σε βαν της Αστυνομίας - Εκδηλώθηκε φωτιά

Έ
κρηξη σημειώθηκε σε βαν στην Αστυνομίας, το οποίο ήταν σταθμευμένο κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση στο Μεσολόγγι, σήμερα Παρασκευή το πρωί. 
Η έκρηξη, σύμφωνα με την ΕΡΤ, προκλήθηκε από γκαζάκια, τα οποία είχαν τοποθετηθεί κάτω από το όχημα.
Στο σημείο κλήθηκαν να σπεύσουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, προτού επεκταθεί σε άλλα σταθμευμένα οχήματα. Έρευνα για την υπόθεση διενεργεί το ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ