ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ


Ο ΣΥΡΙΖΑ σε… ανεπίσημη διάσπαση, ο Stefanos κάνει πρεμιέρα απόψε τη δική του παράσταση. ***** Στουρνάρας: Οι επενδύσεις καθορίζουν τα πάντα - Ζητά έγκαιρη απορρόφηση των ευρωπαϊκών πόρων. ***** Ν. Παππάς: Αποτύχατε στο τρίπτυχο πρόληψη, πυρόσβεση, αποκατάσταση - Τεράστια κενά. ***** Ανδρουλάκης: Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τις φυσικές καταστροφές - Δεν γίνονται μεταρρυθμίσεις.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Νέα 48ωρη απεργία της ΠΝΟ - Δεμένα τα πλοία στις 24 και 25 Οκτωβρίου

Σ
ε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών της προχωρά η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) αφού, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τετάρτη (23/10), προκήρυξε νέα 48ωρη απεργία για την Πέμπτη (24/10) και την Παρασκευή (25/10), επομένως τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα Λιμάνια. 
Χαρακτηριστικά, η ΠΝΟ είχε προκηρύξει απεργία για την Τρίτη (22/10) και την Τετάρτη (23/10), αλλά αποφάσισε να παρατείνει την απεργία τουλάχιστον μέχρι και την Παρασκευή (25/10) ύστερα από σχετική απόφαση που ελήφθη σε νέα Συνεδρίαση.

Τα αιτήματα της ΠΝΟ

Οι ναυτικοί ζητούν, μεταξύ άλλων, την κατάργηση του Ν. 41/50, την άμεση τροποποίηση του άρθρου για την τετράμηνη δρομολόγηση των Ε.Γ./Ο.Γ., ταχυπλόων πλοίων, την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με αύξηση 12% και την επιβολή επτάμηνης υποχρεωτικής δρομολόγησης.
ΑΜΠΕ 

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έφτασε σήμερα το μεσημέρι στο Καζάν για να παραστεί στη σύνοδο κορυφής των BRICS, την Σύνοδο που διοργανώνει ο Ρώσος Πρόεδρος στο πλαίσιο της ετήσιας «συμμαχίας» του Κρεμλίνου απέναντι στον «ηγεμονισμό» της Δύσης. Στο περιθώριο της Συνόδου, ο Ερντογάν πρόκειται να συναντηθεί με τον Βλαντίμιρ Πούτιν. Η Τουρκία, μέλος του ΝΑΤΟ, ζήτησε τον Σεπτέμβριο να ενταχθεί στους BRICS. Σήμερα, ο Ρώσος Πρόεδρος θα έχει διμερή συνάντηση και με τον πρόεδρο του Ιράν, Μασούντ Πεζεσκιάν ενώ αύριο Πέμπτη, σύμφωνα με το Κρεμλίνο, θα έχει πολυαναμενόμενη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την πρώτη από τον Απρίλιο του 2022.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ