ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ


Ο ΣΥΡΙΖΑ σε… ανεπίσημη διάσπαση, ο Stefanos κάνει πρεμιέρα απόψε τη δική του παράσταση. ***** Στουρνάρας: Οι επενδύσεις καθορίζουν τα πάντα - Ζητά έγκαιρη απορρόφηση των ευρωπαϊκών πόρων. ***** Ν. Παππάς: Αποτύχατε στο τρίπτυχο πρόληψη, πυρόσβεση, αποκατάσταση - Τεράστια κενά. ***** Ανδρουλάκης: Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τις φυσικές καταστροφές - Δεν γίνονται μεταρρυθμίσεις.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτοφανής εκτροπή Μητσοτάκη στη Βουλή

Σφοδρή επίθεση Σαμαρά κατά Μητσοτάκη με αιχμή τα   ελληνοτουρκικά
Ο Πρωθυπουργός των απευθείας αναθέσεων, των σκανδάλων και της παραβίασης κάθε έννοιας του Κράτους Δικαίου, υπερέβη σήμερα τον ίδιο του τον εαυτό, παραβιάζοντας ανερυθρίαστα την θεσμική τάξη, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά το επεισόδιο στη Βουλή, με τον Κ. Μητσοτάκη να δηλώνει ότι δεν αναγνωρίζει ως συνομιλητή τον Νίκο Παππά


Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανακοίνωσή του «καταδικάζει την πρωτοφανή εκτροπή Μητσοτάκη στη Βουλή, να επιτεθεί με τον πιο ανοίκειο τρόπο εναντίον του προέδρου της Κ.Ο. Νίκου Παππά, προσβάλλοντας και απαξιώνοντας έτσι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Καλούμε τα προοδευτικά Κόμματα της Αντιπολίτευσης να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αποδοκιμάσουν την ύβρη Μητσοτάκη. Η στάση του δεν αφορά μόνον τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Η απαξίωση των Κομμάτων από τον Πρωθυπουργό, σχετίζεται ευθέως με τους στοιχειώδεις κανόνες της Δημοκρατίας».

Σφοδρή επίθεση Σαμαρά κατά Μητσοτάκη με αιχμή τα ελληνοτουρκικά

«Είναι προφανές ότι ο Κ. Μητσοτάκης επιτίθεται στον κ. Σαμαρά όχι επειδή χαιρέτησε τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που έτυχε να καθίσει δίπλα του σε δημόσια εκδήλωση…» σχολιάζουν συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά μετά την τοποθέτηση του Πρωθυπουργού στη Βουλή. «Άλλωστε η δήλωση του κ. Σαμαρά για τη σκευωρία Novartis, ότι θα πάει όλους τους υπεύθυνους ''μέχρι τέλος'', ισχύει στο ακέραιο», συμπληρώνουν.

«Ο πραγματικός λόγος βρίσκεται στα ''ήρεμα νερά'' με την Τουρκία που διαταράσσονται καθημερινά πλέον, μέσα από αλλεπάλληλες προκλήσεις. Όπως αυτή μόλις τώρα, με τη νέα Navtex της Τουρκίας. Που μας ανακοίνωσε ότι όχι μόνον η Κάσος αλλά ούτε η Λέσβος ούτε και η Χίος έχουν υφαλοκρηπίδα! Ας ασχοληθούμε λοιπόν με τα σοβαρά, στα σύνορά μας. Χωρίς άλλους επικίνδυνους πραγματικά χαριεντισμούς, βραχύβια ''σύμφωνα φιλίας'' και υποκλίσεις».

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έφτασε σήμερα το μεσημέρι στο Καζάν για να παραστεί στη σύνοδο κορυφής των BRICS, την Σύνοδο που διοργανώνει ο Ρώσος Πρόεδρος στο πλαίσιο της ετήσιας «συμμαχίας» του Κρεμλίνου απέναντι στον «ηγεμονισμό» της Δύσης. Στο περιθώριο της Συνόδου, ο Ερντογάν πρόκειται να συναντηθεί με τον Βλαντίμιρ Πούτιν. Η Τουρκία, μέλος του ΝΑΤΟ, ζήτησε τον Σεπτέμβριο να ενταχθεί στους BRICS. Σήμερα, ο Ρώσος Πρόεδρος θα έχει διμερή συνάντηση και με τον πρόεδρο του Ιράν, Μασούντ Πεζεσκιάν ενώ αύριο Πέμπτη, σύμφωνα με το Κρεμλίνο, θα έχει πολυαναμενόμενη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την πρώτη από τον Απρίλιο του 2022.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ