ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πληθωρισμός 2,9% με ανατιμήσεις 3,2% στα τρόφιμα και 5,9% στη στέγαση. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτο να κηρυχθεί παράνομη η απεργία στα τρένα - Η Κυβέρνηση απαντά με διώξεις. ***** ΑΠΘ: Επεισόδια σε διαμαρτυρία φοιτητών μετά από πτώση ασανσέρ στις εστίες - Πέντε προσαγωγές. ***** Ευρωπαϊκή Επιτροπή: «Αυξημένες προσπάθειες» για την έγκαιρη εφαρμογή του ελληνικού σχεδίου ανάκαμψης. ***** Κ. Μητσοτάκης: Η σκέψη μου στους κατοίκους της Φλόριντα και στην ελληνοαμερικανική κοινότητα. ***** Τυφώνας Μίλτον: Τέσσερις οι επιβεβαιωμένοι νεκροί στη Φλόριντα.

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Προβοκατόρικα SMS ενόψει της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ - Κασσελάκης: «Τα μέλη της Κ.Ε. απερίσπαστα να λάβουν τις αποφάσεις τους»

Γ
ια «προβοκάτσιες» κάνει λόγο η πλευρά Κασσελάκη, διαψεύδοντας οποιαδήποτε ανάμειξη σε σχέση με ένα SMS που διακινείται τις τελευταίες ώρες και θέλει να αποτυπώσει την τακτική που θα κρατήσουν οι «κασσελίστας» στην Κ.Ε. του Σαββάτου (12/10) στον ΣΥΡΙΖΑ
Στο πλαίσιο αυτό, ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε μια ανάρτηση στο ''Χ'', με την οποία διευκρινίζει ότι: «Επειδή τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που αναπαράγουν sms με τα οποία καλούνται δήθεν εκ μέρους μου, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έξω από το ξενοδοχείο που θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή το Σάββατο, τονίζω: Όπως και σε αντίστοιχες προβοκάτσιες που σχεδιάζονταν κατά την επίσκεψη του επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ, έτσι και τώρα, αποδοκιμάζω τέτοιες ενέργειες». Ακόμη, προσθέτει ότι: «Τα μέλη της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ πρέπει να αφεθούν απερίσπαστα να λάβουν τις αποφάσεις τους και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Και όλοι θα κριθούμε ψύχραιμα και ουσιαστικά, με τον μόνο τρόπο που αρμόζει: Την ψήφο της βάσης».
Το εν λόγω SMS κάνει για κινητοποίηση μελών έξω από το ξενοδοχείο που θα συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας παράλληλα σε αποχή έτσι, ώστε να μην υπάρξει απαρτία στην προγραμματισμένη Συνεδρίαση του Οργάνου. 
Ειδικότερα, το SMS που διακινείται αναφέρει: «Προς τα μέλη της Κ.Ε.: Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το Σάββατο 12/12/24 στο ξενοδοχείο Wyndham, Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Μεταξουργείο, ώρα έναρξης 11:00. Μέχρι στιγμής γίνεται κινητοποίηση στα μέλη να έρθουν από έξω ήρεμα και με συνθήματα. Εμείς της Κ.Ε. Κασσελάκη θα πάμε χωρίς να παραλάβουμε καρτελάκι και θα μείνουμε έξω μαζί σας. Δύο από εμάς θα καταθέσουμε ένα πολιτικό κείμενο αιτιολόγησης της αποχής. Αν χρειαστεί να μπούμε, θα μας ενημερώσουν οι των έσω. Θέλουν 150 Συνέδρους για απαρτία. Οι 163 αποκλείεται να έχουν προσέλθει από όλη την Ελλάδα. Οπότε πάμε να χτυπήσουμε τη μη απαρτία. Ενημερώστε τους κοντινούς σας με κάθε ΟΜ για να γίνει κινητοποίηση. Ο σταθμός του προαστιακού είναι πολύ κοντά με τα πόδια. Για όποιον θέλει να έρθει με τρένο Σταθμός Λαρίσης, πλατεία Καραϊσκάκη».
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ