ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


ΕΕΑ: Οι Επιχειρήσεις δεν αντέχουν καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη. ***** ΕΦΕΤ: Ανακαλείται προϊόν μεγάλης αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ - Πρόκειται για το προϊόν με ονομασία πώλησης Κανέλα - Αποξηραμένος φλοιός και εμπορική ονομασία «Σκλαβενίτης». ***** ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πρωθυπουργός «δεν μπορεί να ξεγλιστρήσει από τη χυδαιότητα και την πραγματικότητα». ***** Γραφείο Τύπου Στ. Κασσελάκη: «Φιμώνουν τα μέλη, τα οποία είναι η ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ». ***** Π. Παπαγεωργίου για Κυρ. Μητσοτάκη: Όταν δεν μπορείς να απαντήσεις στην πολιτική, τότε απαντάς απέναντι στην πολιτική. ***** Ελληνική Λύση: Ο Υπουργός Εξωτερικών βιάστηκε να καταδικάσει την επίθεση στην Άγκυρα. ***** «Καμπανάκι» Πούτιν για ολοκληρωτικό πόλεμο στη Μ. Ανατολή. ***** Ουκρανία: Ρωσικό χτύπημα κοντά στην αγορά του Κουπιάνσκ, τέσσερις τραυματίες. ***** Ταυτοποιήθηκε ο δράστης του τρομοκρατικού χτυπήματος στην Άγκυρα - Είναι μέλος της οργάνωσης PKK, σύμφωνα με τον ΥΠΕΣ της Τουρκίας.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Π. Μαρινάκης για Novartis: Απόφαση σταθμός - Βγαίνουν οι κουκούλες από τους ψευδομάρτυρες

Γ
ια απόφαση - σταθμό που βγάζει τις «κουκούλες» από τους ψευδομάρτυρες της σκευωρίας της Novartis, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Μαρινάκης, με αφορμή την απόφαση της Οικονομικής Εισαγγελέως
Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Μεταξύ των βασικών αλλαγών που εισηγήθηκε το Υπουργείο Δικαιοσύνης για τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και ψηφίστηκαν στη Βουλή των Ελλήνων τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, ήταν και η τροποποίηση του άρθρου 218 για το καθεστώς της προστασίας μαρτύρων και συγκεκριμένα η προσθήκη της παραγράφου 7, η οποία ισχύει από 1η Μαΐου 2024 και προβλέπει ότι: Η προσφορότητα και η αναγκαιότητα των μέτρων προστασίας εξετάζονται διαρκώς από τον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος δύναται, οποτεδήποτε, σε περίπτωση που έχουν επιβληθεί με διάταξή του να τα τροποποιήσει ή να τα ανακαλέσει ή σε διαφορετική περίπτωση να εισηγηθεί την τροποποίηση ή την ανάκλησή τους, όταν κατά την κρίση του διαφοροποιηθούν ή εκλείψουν οι λόγοι επιβολής τους».
«Η ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη εξέδωσε σήμερα μια απόφαση - σταθμό, βγάζοντας τις ''κουκούλες'' από τους ψευδομάρτυρες της σκευωρίας της Novartis. Η Δημοκρατία μας είναι ανθεκτική. Η αλήθεια θα λάμψει».
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ