ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


ΕΕΑ: Οι Επιχειρήσεις δεν αντέχουν καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη. ***** ΕΦΕΤ: Ανακαλείται προϊόν μεγάλης αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ - Πρόκειται για το προϊόν με ονομασία πώλησης Κανέλα - Αποξηραμένος φλοιός και εμπορική ονομασία «Σκλαβενίτης». ***** ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πρωθυπουργός «δεν μπορεί να ξεγλιστρήσει από τη χυδαιότητα και την πραγματικότητα». ***** Γραφείο Τύπου Στ. Κασσελάκη: «Φιμώνουν τα μέλη, τα οποία είναι η ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ». ***** Π. Παπαγεωργίου για Κυρ. Μητσοτάκη: Όταν δεν μπορείς να απαντήσεις στην πολιτική, τότε απαντάς απέναντι στην πολιτική. ***** Ελληνική Λύση: Ο Υπουργός Εξωτερικών βιάστηκε να καταδικάσει την επίθεση στην Άγκυρα. ***** «Καμπανάκι» Πούτιν για ολοκληρωτικό πόλεμο στη Μ. Ανατολή. ***** Ουκρανία: Ρωσικό χτύπημα κοντά στην αγορά του Κουπιάνσκ, τέσσερις τραυματίες. ***** Ταυτοποιήθηκε ο δράστης του τρομοκρατικού χτυπήματος στην Άγκυρα - Είναι μέλος της οργάνωσης PKK, σύμφωνα με τον ΥΠΕΣ της Τουρκίας.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Γκεοργκίεβα: Πρέπει να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες για το Σύστημα πληρωμών της ομάδας BRICS

Η
Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου
(ΔΝΤ) Κρισταλίνα Γκεόργκιεβα δήλωσε σήμερα ότι η ίδια θα πρέπει να δει περισσότερες λεπτομέρειες του προτεινόμενου από την Ομάδα BRICS εναλλακτικού διασυνοριακού Συστήματος πληρωμών για να προσδιορίσει τον αντίκτυπο του, αλλά απέρριψε οποιαδήποτε δυνητική απειλή για το ΔΝΤ
Οι ηγέτες της Βραζιλίας, Ρωσίας, Ινδίας, Κίνας και άλλων χωρών της Ομάδας BRICS δεσμεύθηκαν στην Σύνοδο Κορυφής που πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα, να συνεργασθούν για την δημιουργία ενός Συστήματος διασυνοριακών πληρωμών, ενός χρηματιστηρίου σιτηρών και άλλων έργων.
«Η ιδέα της ύπαρξης ενός Συστήματος πληρωμών μιας Ομάδας χωρών δεν είναι καινούργια. Αυτό που πρέπει να δούμε είναι περισσότερες λεπτομέρειες. Τι περιλαμβάνει αυτή η ιδέα, πώς μπορεί να μεταφραστεί στην πραγματικότητα και τότε θα είμαστε σε θέση να την αξιολογήσουμε», δήλωσε η Γκεόργκιεβα σε συνέντευξη Τύπου στην Ουάσιγκτον όταν ρωτήθηκε για την εν λόγω πρόταση. «Αλλά σε γενικές γραμμές, αυτό που αναγνωρίζω είναι ότι έχουμε διαφορετικά μέλη που συγκροτούν διαφορετικές ομάδες, αλλά όλα τα μέλη υποστηρίζουν το ΔΝΤ».
ΑΜΠΕ 
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ