Διάψευση Τσίπρα για τα περί «συγγνώμης» σε Ευ. Βενιζέλο. ***** Απάντηση Κασσελάκη σε Κουμουνδούρου: Σταλινικές ανακοινώσεις που εκθέτουν τον ΣΥΡΙΖΑ. ***** Κιβωτός του Κόσμου: Την ενοχή του πατρός Αντωνίου για ηθική αυτουργία σε σωματικές βλάβες προτείνει η Εισαγγελέας. ***** Νόμπελ Οικονομίας στους Ντάρον Ατζέμογλου, Σάιμον Τζόνσον και Τζέιμς Α. Ρόμπινσον. ***** Συνελήφθη στο Ελ. Βενιζέλος ο Ισραηλινός δισεκατομμυριούχος Μπένι Στάινμετζ.

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Και όμως ο τύπος φιμώνεται!

Α
γαπητοί μας αναγνώστες, φίλες και φίλοι της εφημερίδας μας
, πριν από λίγη ώρα ''ανέβηκε'' στο F/B σημερινό άρθρο της εφημερίδας, υπό τον τίτλο: ΠΑΣΟΚ: Τι σημαίνει ο περίπατος του Ν. Ανδρουλάκη - Μπορεί να κερδίσει τη Ν.Δ. του Κ. Μητσοτάκη;
Δυστυχώς το F/B θεώρησε ότι παραβιάζονται οι όρους του. Οι όροι του όμως δεν παραβιάζονται από έγκυρο άρθρο της ''Ναυτεμπορικής'', γιατί ίσως αναφέρεται το όνομα του Πρωθυπουργού. Οι όροι του φιμώνουν το τύπο και την δημοσιογραφία! 
Η δημοσιογραφία όμως, ως τέχνη και τεχνική που λειτουργεί τόσο στο χώρο της πολιτικής και  της οικονομίας, όσο και στο χώρο της ιδεολογίας, δεν ανασαίνει για πολύ σε ασφυκτικά ολοκληρωτικά καθεστώτα λογοκρισίας και φίμωσης. Βρίσκει πάντα το δρόμο της μέσα από πένες, φωνές και εικόνες των δημοσιογράφων οι οποίοι στέκονται ακριβώς στο διάμεσο, απέναντι από την κάθε εξουσία να αφουγκράζονται τη φωνή της κοινωνίας και να μεταφέρουν τα δικά της μηνύματα στους ισχυρούς κατέχοντες.
Δυστυχώς το καθεστώς της λογοκρισίας επιβάλλεται πολλάκις από το F/B, και το έχουμε ζήσει την τελευταία περίοδο.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ