Δακτύλιος: Σε ισχύ και πάλι από σήμερα στο κέντρο της Αθήνας. ***** ΠΑΣΟΚ: Σαρωτική νίκη Ανδρουλάκη με 59,92%. ***** Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα δώσει ξανά ελπίδα και προοπτική στους Έλληνες - Χρέος να κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές. ***** Συγχαρητήρια Κασσελάκη σε Ανδρουλάκη και ΠΑΣΟΚ για τις «άψογες δημοκρατικές διαδικασίες». ***** Ομοβροντία κατά Ανδρουλάκη ετοιμάζει το Μαξίμου - Χωρίς περίοδο χάριτος. ***** Συγχαρητήρια ΠτΔ στον Ν. Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του - Επικοινωνία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με Κ. Σημίτη και Ευ. Βενιζέλο. ***** Φιλοδωρήματα: Αφορολόγητα έως 3.600 ευρώ τον χρόνο. ***** Γεραπετρίτης: Στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε. για Μέση Ανατολή και Ουκρανία. ***** Σε σοκ το Ισραήλ από την τελευταία επίθεση της Χεζμπολάχ - Νέο λουτρό αίματος στη Γάζα.

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Κασσελάκης: Η Δημοκρατία αντεπιτίθεται, πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας

«Σας ζητώ να γίνετε ένα μεγάλο κύμα Δημοκρατίας το οποίο θα σαρώσει όλους τους μηχανισμούς», δηλώνει ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στο ''Χ'' μετά τα όσα συνέβησαν το Σάββατο. «Σας ζητώ να μη φύγετε από τις ΟΜ. Σας ζητώ να γίνετε ασπίδα Δημοκρατίας. Εάν είστε αριστεροί, προοδευτικοί πολίτες και δεν είστε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ήδη, γραφτείτε άμεσα, μέχρι τις 24 του Οκτώβρη, για να μπορείτε να ψηφίσετε για Συνέδρους», η έκκληση.

Αναλυτικά: 

«Η μειοψηφία των μελών ενός οργάνου απαγόρευσε στον νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο του κόμματος να είναι εκ νέου υποψήφιος. Είναι ένα γεγονός πρωτοφανές στην Ιστορία του τόπου. Είναι ένα γεγονός σοκαριστικό στην Ιστορία της Αριστεράς. Όμως το Ανώτατο Όργανο του ΣΥΡΙΖΑ είναι το Συνέδριο. Αυτό θα αποφασίσει για όλα. Η φωνή μας είναι το Συνέδριο. Ξέρετε πια ότι μια χούφτα άνθρωποι είναι ικανοί για όλα. Αν δουν ότι δεν καταφέρνουν να κερδίσουν το συνέδριο, θα το αναβάλουν και πάλι. Όμως και οι μηχανισμοί έχουν τα όρια τους. Γι' αυτό σας ζητώ να γίνετε ένα μεγάλο κύμα Δημοκρατίας το οποίο θα σαρώσει όλους τους μηχανισμούς.
»Σας ζητώ να μη φύγετε από τις ΟΜ. Σας ζητώ να γίνετε ασπίδα Δημοκρατίας. Εάν είστε αριστεροί, προοδευτικοί πολίτες και δεν είστε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ήδη, γραφτείτε άμεσα, μέχρι τις 24 του Οκτώβρη, για να μπορείτε να ψηφίσετε για Συνέδρους. Να γεμίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ με χιλιάδες #Είμαι_εδώ.
»Η Αριστερά αποκλείεται να αποκλείει. Η Αριστερά επιβάλλεται να ανοίγεται στο αύριο. Πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας. Στο Συνέδριο, η Δημοκρατία αντεπιτίθεται».
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ