Στ. Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ένα κόμμα που θα δώσει δύναμη στην κοινωνία. ***** Φαραντούρης: Θα προτιμούσα ο Κασσελάκης να έχει συμπεριφερθεί με μεγαλύτερη διορατικότητα. ***** Δύο τραυματίες στο Ισραήλ, 55 ρουκέτες εκτοξεύτηκαν από τον Λίβανο - Διοικητή της Χεζμπολάχ σκότωσαν οι IDF. ***** Τουλάχιστον 11 νεκροί από ισραηλινή επίθεση στη Γάζα - Το Ισραήλ έπληξε Νοσοκομείο, λένε οι Παλαιστίνιοι. ***** Λίβανος: Δύο νεκροί μετά από ισραηλινό πλήγμα - Το Ισραήλ πραγματοποιεί και χερσαίες επιχειρήσεις στα νότια της χώρας. ***** Στην Κωνσταντινούπολη ο Σολτς: Τα Eurofighter στο επίκεντρο της συνάντησης με τον Ερντογάν. ***** Συνάντηση Χ. Φιντάν με την ηγεσία της Χαμάς μετά τον θάνατο του Γ. Σινουάρ. ***** Δύσκολες ώρες για τον Μπουρλά, μπήκε στο στόχαστρο της Starboard.

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Παραπομπή στο «Πειθαρχικό» των Γεροβασίλη, Ζαχαριάδη, Γκλέτσου

Σ
την Επιτροπή Δεοντολογίας
παραπέμπουν 12 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ την Όλγα Γεροβασίλη, τον Κώστα Ζαχαριάδη και τον Απόστολο Γκλέτσο, για τις ακραίες τοποθετήσεις τους το τελευταίο διάστημα.
«Έπειτα από ακραίες τοποθετήσεις που ακούστηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, θέλοντας να εκφράσουμε τη δυσαρέσκεια και τη διαμαρτυρία μας, κάνοντας χρήση των αρμόδιων Οργάνων του Κόμματος, παραπέμψαμε σήμερα Παρασκευή πρωί στην Επιτροπή Δεοντολογίας τους κ.κ. Γκλέτσο και Ζαχαριάδη και την κυρία Γεροβασίλη έτσι ώστε να επιληφθεί συγκεκριμένων περιστατικών και να πράξει όσα ορίζει το καταστατικό, επιβάλλοντας, αν έτσι κρίνει, τις αναγκαίες πειθαρχικές κυρώσεις», ανέφεραν.
Σχετική ανάρτηση στα social media έκανε η Σοφία Ιντζιάδου, μέλος της Κ.Ε. και εκ των 12 που έκαναν την παραπομπήΌπως σημείωσε: «Στο ''Πειθαρχικό'' κατατέθηκαν τρεις φάκελοι, ένας για κάθε πρόσωπο που παραπέμπουν, με τις επίμαχες δηλώσεις τους».
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ