ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πάνω από 160.000 πήγαν στις κάλπες μέχρι τις 16:10 - Μείωση 24,3% σε σχέση με τον πρώτο γύρο. ***** Ευάγγελος Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ ενωμένο να διατυπώνει προοδευτική εφαρμόσιμη πρόταση. ***** Διαμαντοπούλου: Προτεραιότητα έχει η πολιτική για την χώρα - Γερουλάνος: Αύριο ξεκινά νέα μέρα για το ΠΑΣΟΚ. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζει τις επιθέσεις σε δημοσιογράφους έξω από την συνεδρίαση της Κ.Ε. ***** «Θερμή» υποδοχή στον Γεωργιάδη με παρατεταμένα γιουχαΐσματα στο Ηρώδειο. ***** Επανέρχεται από αύριο Δευτέρα ο Δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας. ***** Ρωσία: Βόμβες μεγάλου βεληνεκούς έπληξαν μία περιοχή συγκέντρωσης ουκρανικών στρατιωτικών δυνάμεων. ***** Η Χαμάς ήθελε χτύπημα ανάλογο της 11ης Σεπτεμβρίου - Στόχευε και ουρανοξύστες στην «καρδιά» του Τελ Αβίβ. ***** «Απαράδεκτες» οι ισραηλινές επιθέσεις κατά των κυανόκρανων του ΟΗΕ είπε η Μελόνι στον Νετανιάχου. ***** Ντόναλντ Τραμπ: «Φοβάμαι ότι σε 3 - 4 μήνες θα έχουμε τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο».

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Καθαρή νίκη Ανδρουλάκη στη μονομαχία με τον Χάρη Δούκα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κερδίζει μια μεγάλη νίκη στη μονομαχία με τον Χάρη Δούκα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Προηγείται με 59,64%, έναντι 40,36% του Δούκα, στο 57,87% της ενσωμάτωσης. Στη διαδικασία μετείχαν 214.000 πολίτες, ενώ στον πρώτο γύρο είχαν ψηφίσει 303.000 πολίτες.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ανδρουλάκης, στο πρώτο γύρο της περασμένης Κυριακής, ήρθε πρώτος με 29,64% ενώ κ. Δούκας πέρασε οριακά δεύτερος, με 21,41% έναντι του Παύλου Γερουλάνου με 21,12%, μετά το πολύωρο θρίλερ της καταμέτρησης των ψήφων.
Περισσότερα στην κεφαλή της Εφημερίδας.


«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ