Στις Βρυξέλλες ο Κ. Μητσοτάκης για τη Σύνοδο Κορυφής Ε.Ε. -Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου. ***** Κυπριακό: «Δεν βρέθηκε κοινός τόπος» - «Τίποτα νέο από τον Τατάρ». ***** Στη φυλακή ο Υποδιευθυντής της ΔΟΥ Κέρκυρας: Ήταν ο Αρχηγός του κυκλώματος εκβιαστών Εφοριακών. ***** Φιλοδωρήματα: «Tips» για το νέο καθεστώς που θα τεθεί σε εφαρμογή από 1η Νοεμβρίου. ***** Κατακραυγή από τη βάση για τις αποφάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ - Κασσελάκης: «50 μέλη της Κ.Ε. πληρώνονται από το Κόμμα». ***** Eurostat: Με τον κίνδυνο της φτώχειας ή του κοινωνικού αποκλεισμού το 21,4% του πληθυσμού στην Ε.Ε. ***** Σφυροκόπημα της Χεζμπολάχ στο Ισραήλ με 50 ρουκέτες - Νέος βομβαρδισμός στον Λίβανο με 10 νεκρούς. *****Ουκρανία: Εκκενώνεται η πόλη Κουπιάνσκ - Σφίγγουν τον κλοιό οι Ρώσοι.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Νέα Αριστερά: Κλείνει τα σενάρια επιστροφής στον ΣΥΡΙΖΑ

Η
Νέα Αριστερά
, με ανακοίνωσή της, αποκλείει την επιστροφή στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το πρωτοσέλιδο εφημερίδας. Στην ανακοίνωση τονίζει ότι: «Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Μανιφέστο σήμερα στο πρωτοσέλιδο της αναφέρεται σε ''επιστροφή στο μαντρί'', δηλαδή στον ΣΥΡΙΖΑ, της Νέας Αριστεράς».
Η Νέα Αριστερά προσθέτει ότι: «Κάποιοι προφανώς ανησυχούν για ένα πράγμα: Τη μαχητική αριστερή αντιπολίτευση στην Νέα Δημοκρατία. Προσκαλούμε τον ευφάνταστο συντάκτη της εφημερίδας στο πρώτο Συνέδριο της Νέας Αριστεράς (7-11 Νοεμβρίου στο ΣΕΦ). Εκεί θα δει την μόνη πραγματικότητα: Ένα νέο Κόμμα της Αριστεράς που κάνει πραγματική πολιτική και αδιαφορεί για τα αστεία κουτσομπολιά κύκλων που έχουν μάθει να σκέφτονται βοσκούς και στάνες».
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ