Απεργούν σήμερα Νηπιαγωγοί, Δάσκαλοι και Καθηγητές. ***** Tα φτωχά νοικοκυριά «πληρώνουν το μάρμαρο» του πληθωριστικού σοκ - Η εκτίναξη του πληθωρισμού την περίοδο 2021-2022 έπληξε δυσανάλογα τα φτωχά νοικοκυριά και διεύρυνε την απόσταση των πλουσίων από όλες τις άλλες εισοδηματικές ομάδες. ***** Σύγκρουση κορυφής στη Βουλή - Σήμερα η συζήτηση για τις φωτιές. ***** Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την επιτάχυνση προσλήψεων μέσω Α.Σ.Ε.Π. ***** Ενδεχόμενη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ ξυπνά τον οικονομικό εφιάλτη στην Ευρώπη. ***** Ύπατος Αρμοστής για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα: Αποτροπιασμός από το ισραηλινό χτύπημα κοντά σε Νοσοκομείο της Βηρυτού. ***** Ισραήλ: Πεπεισμένο ότι οι ΗΠΑ «έδωσαν» σκόπιμα τα απόρρητα έγγραφα για την αντεπίθεση κατά του Ιράν.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Καλωσορίζουμε τον Πρωθυπουργό στη Βουλή σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του

Τ
ον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, καλωσορίζει στη Βουλή, «σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του στην Ολομέλεια», όπως σχολιάζει, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, λίγο πριν τη σημερινή προ ημερησίας διατάξεως, σε επίπεδο αρχηγών, συζήτηση για την αντιπυρική περίοδο.
«Με την ευκαιρία, τον καλούμε να δώσει απαντήσεις ενώπιον του λαού στα εξής:
  • Ποια μέτρα θα λάβει και πότε; για να σταματήσει να κατακαίγεται η χώρα κάθε καλοκαίρι; Επί ημερών του έχουν καεί 4 εκατομμύρια στρέμματα.
  • Ποια μέτρα θα λάβει και πότε; κατά της ακρίβειας για να προστατεύσει τα νοικοκυριά και να στηρίξει τις επιχειρήσεις; Το 26% των Ελλήνων βρίσκεται σε κίνδυνο φτώχειας.
  • Πώς θα στηρίξει το ΕΣΥ, το οποίο έχει απαξιώσει πλήρως ως τώρα, αλλά και την εργασία, όπου τα δικαιώματα των εργαζομένων καταπατώνται και τα εργατικά δυστυχήματα έχουν γίνει καθημερινότητα;
  • Τι διαπραγματεύεται με τον κ. Ερντογάν και την τουρκική πλευρά για ζητήματα που αφορούν στις ελληνοτουρκικές σχέσεις;
Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να συνεχίσει να σιωπά. Δεν μπορεί να υπεκφεύγει και να αποποιείται των ευθυνών του», υπογραμμίζει η Αξιωματική Αντιπολίτευση.

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ