ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ

Τελείωσαν τον Κασσελάκη, «σφραγίζουν» τον ΣΥΡΙΖΑ - «Η φωνή μας είναι το Συνέδριο»: Η αντίδραση Κασσελάκη μετά τον αποκλεισμό της υποψηφιότητάς του. ***** Ώρα ΠΑΣΟΚ: Από τις 07:00 το πρωί της Κυριακής (13/10) ανοίγουν οι κάλπες των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε όλη τη χώρα, για την αναμέτρηση ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα. ***** Προβάδισμα Τιράνων έναντι Σκοπίων στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις. ***** Πεντάγωνο: Αεροπορικές επιδρομές σε στρατόπεδα του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία. ***** Λίβανος: Πολύνεκρες ισραηλινές επιθέσεις σε τρία χωριά κοντά στη Βηρυτό.

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Συντάξεις Νοεμβρίου: Αναλυτικά οι πληρωμές για τις συντάξεις

Ο
ι συντάξεις Νοεμβρίου θα καταβληθούν νωρίτερα λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου
Ο ΕΦΚΑ θα καταβάλει τα ποσά για τον Νοέμβριο σε δύο δόσεις, καθώς στις 25 Οκτωβρίου θα πληρωθούν οι μη μισθωτοί και στις 30 Οκτωβρίου οι μισθωτοί.

Αναλυτικά

Η καταβολή των συντάξεων Νοεμβρίου θα γίνει:
  • Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024 θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις από τα τέως Ταμεία Μη Μισθωτών ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά, με τον ν.4387/2016, μέσω του ΟΠΣ-ΕΦΚΑ, συνταξιούχοι Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί από 1.1.2017 και έπειτα, και όλες οι επικουρικές του ιδιωτικού τομέα (Μη Μισθωτών και Μισθωτών).
  • Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου θα καταβληθούν τα ποσά των κύριων συντάξεων των τέως Ταμείων Μισθωτών, ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, καθώς και οι κύριες και οι επικουρικές του Δημοσίου.
Σημειώνεται ότι την τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα θα καταβάλλονται οι συντάξεις των τέως Ταμείων Μη Μισθωτών [ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ], οι επικουρικές των μη μισθωτών και οι επικουρικές- ΜΟΝΟ-συντάξεις των μισθωτών και του Δημοσίου ( ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ και ΔΗΜΟΣΙΟ), Επίσης κάθε προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα θα καταβάλλονται οι κύριες συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών και οι κύριες συντάξεις του ΔΗΜΟΣΙΟΥ( ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ και ΔΗΜΟΣΙΟ).

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ