«Καυτή» εβδομάδα έρχεται για τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Στη Βουλή θα κληθεί να δώσει πειστικές απαντήσεις για τη μεγάλες φωτιές εν μέσω συνεχιζόμενης ακρίβειας και κινητικότητας στα ελληνοτουρκικά. ***** Την Τρίτη ο Γεραπετρίτης στη Βουλή για «κατευνασμό» των Βουλευτών - Ανησυχία για ελληνοτουρκικά. ***** Τετραήμερο απεργιακών κινητοποιήσεων για ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς. ***** Πλατφόρμα Τσίπρα για τον προοδευτικό χώρο: Τέσσερις Υπουργοί των Κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για τις προοδευτικές πολιτικές σε οικονομία – ακρίβεια. ***** Οι BRICS κηρύσσουν τον «πόλεμο» στο δολάριο από το Καζάν. ***** «Απάτη» η διαβεβαίωση των ΗΠΑ πως είναι διατεθειμένες να διαπραγματευτούν για τα πυρηνικά όπλα, λέει η Ρωσία. ***** Νύχτα - κόλαση στον Λίβανο, σφοδροί βομβαρδισμοί από το Ισραήλ - Οι IDF κατέστρεψαν παρατηρητήριο της UNIFIL - Σκοτώθηκε ο «επικεφαλής της επίθεσης στη Λωρίδα της Γάζας». ***** Με το «δάχτυλο στη σκανδάλη» το Ισραήλ - «Τους περιμένει η μεγαλύτερη έκπληξη», απαντά το Ιράν. ***** Άσαντ σε Ιράν και Χεζμπολάχ: Μην μας εμπλέξετε σε πόλεμο με το Ισραήλ.

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Νέο μοντέλο λειτουργίας και σκιώδης Κυβέρνηση

Τ
ο νέο μοντέλο λειτουργίας του κόμματος και ο σχηματισμός ''σκιώδους Κυβέρνησης'' είναι οι δύο κινήσεις που θα παρουσιάσει ο Νίκος Ανδρουλάκης, μετά την επανεκλογή του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. 
Οι ανακοινώσεις αναμένονται σήμερα το πρωί, ως προς το Κόμμα, ενώ, κατά τον σχεδιασμό, οι αλλαγές στη ''Διοίκηση'' της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα γίνουν γνωστές στη συνέχεια, σήμερα ή το πολύ αύριο.
Η επιλογή του όρου ''σκιώδης Κυβέρνηση'', αντί ''τομεάρχες'' δεν είναι τυχαία, καθώς η Χ. Τρικούπη στέλνει το μήνυμα πως παρότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ δεν είναι, τυπικά, Κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, καλείται να αναλάβει αυτό τον ουσιαστικό ρόλο λόγω της κατάστασης που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ό,τι αφορά στη λειτουργία του Κόμματος, αναμένεται να ανακοινωθεί η σύσταση ''πολιτικού κέντρου'' στο οποίο θα μετέχουν, μεταξύ άλλων, οι πρώην συνυποψήφιοι του κ. Ανδρουλάκη για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης. Κατά τις πληροφορίες, οι τρεις πρώτοι θα αναλάβουν κεντρικούς ρόλους στη διαμόρφωση του προγράμματος του κόμματος και της κυβερνητικής του πρότασης. Όπως επισημαίνεται, το ''πολιτικό κέντρο'' θα λειτουργεί δύο φορές την εβδομάδα και δεν θα αντικαταστήσει το Εκτελεστικό Γραφείο.
Οι ανακοινώσεις θα αφορούν και στη δημιουργία ''πρωινού καφέ'' για τον σχεδιασμό και την προβολή της καθημερινής κομματικής δραστηριότητας. Θα μετέχουν στελέχη του επικοινωνικού επιτελείου, όπως η Στεφανία Μουρελάτου, ο Βαγγέλης Τσόγκας και ο εκπρόσωπος Τύπου Θανάσης Γλαβίνας, καθώς και οι Γραμματείς του Κόμματος και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
euro2day.gr
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ