ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στίγκλιτς: H κατώτερη και η μεσαία τάξη στην Ελλάδα δεν έχουν ανακάμψει ακόμα

Α ρνητικά αποτιμά ο νομπελίστας οικονομολόγος Τζόζεφ Στίγκλιτς τον ρόλο της Τρόικας και τη μνημονιακή « κληρονομιά » της στην Ελλάδα, μ...


ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε στα εθνικά ούτε στο μεταναστευτικό, ούτε στην οικονομία «τραβάει» η Κυβέρνηση Μητσοτάκη. ***** Ν. Ανδρουλάκης: Ο λαός έχει ανάγκη ένα ισχυρό ΕΣΥ - Δεν μπορεί οι Έλληνες να πληρώνουν τις δεύτερες υψηλότερες δαπάνες υγείας στην Ευρώπη. ***** ΚΚΕ: Κυνισμός, απανθρωπιά, βαρβαρότητα, χαρακτηρίζουν τις πολιτικές της Ε.Ε. για το μεταναστευτικό. ***** Δ. Κουτσούμπας: Ο Κ. Μητσοτάκης οφείλει απαντήσεις για την εμπλοκή της Ελλάδας στους πολέμους στην Ουκρανία και τη Μέση Ανατολή. ***** Μεταναστευτικό: Σε «επιτάχυνση των επιστροφών» καλούν οι «27» στη Σύνοδο Κορυφής. ***** Βερολίνο: Έκκληση Μπάιντεν στους συμμάχους να συνεχίσουν να στηρίζουν το Κίεβο. ***** Ουκρανία: Εντολή εκκένωσης αμάχων από το Κουπιάνσκ - Ρωσικά πλήγματα στην περιοχή. ***** Στο τραπέζι ξανά η ισοτιμία 1:1 ευρώ-δολαρίου - Τραμπ και ΕΚΤ απειλούν το κοινό νόμισμα. ***** Ρωσία: Ο Πούτιν λέει ότι οι BRICS θα παραγάγουν τα επόμενα χρόνια το μεγαλύτερο μέρος της αύξησης του παγκόσμιου ΑΕΠ.

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ψευδεπίγραφο το φιλελεύθερο προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Οι δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη μετά τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανέδειξαν αφενός τον εγκλωβισμό του στις εσωκομματικές συμπληγάδες της Νέας Δημοκρατίας και, αφετέρου, πως το φιλελεύθερο προφίλ του είναι καταφανώς ψευδεπίγραφο», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως αναφέρει η Κουμουνδούρου: «Ο Πρωθυπουργός της μυστικής διπλωματίας με την Τουρκία αντί να δώσει, όπως οφείλει, μια πλήρη ενημέρωση για την πορεία των διαπραγματεύσεων που διεξάγει η Κυβέρνησή του με την τουρκική Κυβέρνηση, επιχείρησε να πετάξει το μπαλάκι στον προκάτοχο του στην ηγεσία της Ν.Δ., Αντ. Σαμαρά, επικαλούμενος τις διαπραγματεύσεις που διεξήγαγε η τότε Κυβέρνηση.
»Την ίδια στιγμή, ο Πρωθυπουργός επέκρινε δήθεν τα κόμματα της άκρας Δεξιάς σχετικά με τη ρητορική τους ως προς το μεταναστευτικό, όταν επί των ημερών του συνέβη η τραγωδία της Πύλου, ενώ μόλις πριν δύο μέρες έχασαν τη ζωή τους μανάδες και μωρά παιδιά στην Κω, σε ένα ακόμα ναυάγιο. Επιπλέον, χαρακτήρισε ως ''καινοτόμα'' ιδέα τα κλειστά κέντρα κράτησης μεταναστών. Και, μάλιστα, μας παρότρυνε να σκεφτούμε... ''έξω από το κουτί'' σε ό,τι αφορά τα κλειστά κέντρα.
»Και βέβαια, ο Αρχηγός του δήθεν επιτελικού Κράτους, που υποσχέθηκε λύσεις για όλα τα προβλήματα, δεν παρέλειψε να πετάξει το μπαλάκι των ευθυνών για την αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας και τις υπέρογκες χρεώσεις στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η υπευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο..», καταλήγει η ανακοίνωση.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ