Πέθανε η Βάσω Παπανδρέου - Σε ηλικία 80 ετών έφυγε από τη ζωή η πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ. ***** «Ιανός»: Ένοχοι ο πρώην Περιφερειάρχης Αγοραστός και τρεις ακόμη για την πλημμύρα - Τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστολή. ***** Ο Κακλαμάνης ζητεί εξορθολογισμό του Χρηματιστηρίου Ενέργειας - Νέα ερώτηση του Βουλευτή της Ν.Δ. στην Κυβέρνηση. ***** Άγρια συμπλοκή μεταξύ βαρυποινιτών στις φυλακές Δομοκού - 7 τραυματίες, ο ένας σοβαρά. ***** Βοιωτία: Τρεις συλλήψεις για 5.800 χασισόδεντρα - Θα κέρδιζαν 13 εκατ. ευρώ. ***** Ουκρανία: Δεν άρεσε στο ΝΑΤΟ το «σχέδιο νίκης» του Ζελένσκι, το απορρίπτει ο Ρούτε. ***** Σύνοδος Κορυφής Ε.Ε.: «Αγκάθι» ξανά το μεταναστευτικό - Αρκετές «φωνές» υπέρ ενός σχεδίου τύπου Μελόνι.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

ΕΛ.ΑΣ.: Έρευνα από το Εσωτερικών Υποθέσεων για τη διαρροή του οργανογράμματος του ελληνικού «FBI»

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα από το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. για τη διαρροή του οργανογράμματος και των προσωπικών στοιχείων των 550 Αστυνομικών που θα στελεχώσουν τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, το επονομαζόμενο «ελληνικό FBI».
Τα παραπάνω στοιχεία αναρτήθηκαν σε ιστοσελίδα στις 15 Οκτωβρίου, ωστόσο λίγο αργότερα το επίμαχο δημοσίευμα κατέβηκε. Οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιούν έρευνες για το πώς διέρρευσαν τα στοιχεία.

Η ανακοίνωση των Αστυνομικών Υπαλλήλων της Αθήνας

«Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, καταγγέλλουμε τη δημοσίευση-διαρροή προσωπικών στοιχείων εκατοντάδων συναδέλφων μας από συγκεκριμένο ιστότοπο. Δεν μας ενδιαφέρει επ’ ουδενί αν πρόκειται για λάθος ή αν κάποιοι θεώρησαν τη δημοσίευση ως ''αποκλειστικές πληροφορίες'', το μόνο που μας αφορά είναι η κατάληξη, αφού τα ακριβή στοιχεία Αστυνομικών μιας νεοϊδρυθείσας Υπηρεσίας η οποία στο μέλλον θα παίξει σημαντικό ρόλο στην καταπολέμηση του εγκλήματος, έγιναν προσβάσιμα στους πάντες…
Ως Ε.ΑΣ.Υ.Α. από την πλευρά μας, από κοινού με το νομικό μας τμήμα, επεξεργαζόμαστε ήδη την προσφυγή στις ενδεδειγμένες νομικές ενέργειες ώστε να διασφαλίσουμε τα μέλη μας. Κλείνοντας, αρνητική και αγλεινή εντύπωση μας έχει προκαλέσει η εκκωφαντική, έως αυτή τη στιγμή, σιωπή της Ηγεσίας για το όλο περιστατικό !!!».


«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ