ΕΛ.ΑΣ.: Μπλόκο σε φορτίο ναρκωτικών στην Αθηνών - Κορίνθου. ***** Προϋπολογισμός: Υπέρβαση 2,6 δισ. στα έσοδα από φόρους το 9μηνο. ***** Συνάντηση Κεραμέως - ΓΣΕΒΕΕ για μηχανισμό διαμόρφωσης κατώτατου μισθού και συλλογική Σύμβαση. ***** Μεταναστευτικό: Εντάσεις στους κόλπους των «27» και απειλές «αυτοεξαίρεσης». ***** Το «σχέδιο νίκης» του παρουσίασε ο Ζελένσκι στο Κοινοβούλιο - Απέκλεισε την παραχώρηση εδαφών. ***** Λίβανος: Σκοτώθηκαν πέντε άνθρωποι από ισραηλινά πλήγματα στην Ναμπάτια - Νεκρός ο Δήμαρχος.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Κασσελάκης: Είναι σε πανικό, είναι ικανοί για όλα

«Θέλει αγώνα, θέλει πείσμα, θέλει γερό στομάχι, αλλά η επιστροφή της Δημοκρατίας στο Κόμμα μας είναι πάνω σας», υποστηρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του. Παράλληλα καταγγέλλει ότι μέλη των «87» άρχισαν να διαρρέουν μέσω site της Δεξιάς και δηλώσεων σε τηλεοπτικές εκπομπές ότι «δήθεν μέσα από τον προσωπικό μου ιστότοπο κάνουμε… εγγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ (!), φτιάχνουμε κόμμα μέσα στο Κόμμα (!), ενώ μιλούν πάλι για κυρώσεις και διαγραφές!».

Αναλυτικά: 

Μετά τον αντικαταστατικό «αποκλεισμό» της υποψηφιότητάς μου από τη μειοψηφία της Κ.Ε., οι ίδιοι άνθρωποι προσπαθούν να σας αποτρέψουν να μπείτε στο επίσημο site της υποψηφιότητάς μου http://odikosmassyriza.gr. Λίγα μόνο λεπτά μετά τη δημοσιοποίηση του site μας, πανομοιότυπο κείμενο άρχισε να διακινείται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από μέλη της Κ.Ε., με το περιεχόμενο που βλέπετε στις φωτογραφίες, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο. Αποκαλούν την επίσημη ιστοσελίδα μου «ιστότοπο υπεξαίρεσης προσωπικών δεδομένων» με «παραποίηση του ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», «ύποπτο ιστότοπο» που «μολύνει τον server σας με ιό ή υλικό παρακολούθησης της προσωπικής σας ζωής» και καλούν ευθέως: «Μην εγγράφεστε σε αυτόν τον ιστότοπο!». Την ίδια στιγμή, στο πολιτικό πεδίο άρχισαν να διαρρέουν μέσω site της Δεξιάς και δηλώσεων σε τηλεοπτικές εκπομπές ότι δήθεν μέσα από τον προσωπικό μου ιστότοπο κάνουμε… εγγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ (!), φτιάχνουμε «κόμμα μέσα στο κόμμα» (!), ενώ μιλούν πάλι για κυρώσεις και διαγραφές!

Όσο κι αν κάποια πράγματα είναι αυτονόητα, όταν χάνεται η λογική, απαντάει η αλήθεια:
  • Το σύνθημα «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ» είναι γνωστό εδώ και εβδομάδες. Αυτό το όνομα έγινε ο επίσημος ιστότοπος της υποψηφιότητάς μου. Κατά τον ίδιο τρόπο, π.χ. το σύνθημα ΣΥΡΙΖΑrestart μπορεί να γίνει site.
  • Το περσινό site της υποψηφιότητάς μου είχε τίτλο «ΣΥΡΙΖΑνασυγκρότηση τώρα», το φετινό «Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ».
  • Το περσινό site της υποψηφιότητάς μου είχε φόρμα εγγραφής και συμμετοχής, αντίστοιχη με το φετινό.
Σας παραθέτω φωτογραφίες τόσο της φετινής όσο και της περσινής φόρμας, τότε που ο ιστότοπός μας δεν ήταν «επικίνδυνος» και… αιτία διαγραφής. Όντως συμβαίνουν επικίνδυνα πράγματα τις τελευταίες μέρες. Επικίνδυνα για τη Δημοκρατία στο κόμμα μας. Η μόνη μας δύναμη απέναντι στην εκτροπή είναι το Συνέδριο. Η φωνή μας είναι το ΣυνέδριοΗ μόνη μου δύναμη είστε εσείς.

Ζητώ (εδώ και μέρες) να γραφτείτε στο http://isyriza.gr και στις τοπικές ΟΜ μέχρι τις 24 Οκτωβρίου, για να μπορέσετε να ψηφίσετε εσείς δημοκρατικά για τους συνέδρους σας και όχι ένας στενά ελεγχόμενος κομματικός μηχανισμός αντί για εσάς. Ζητώ (με τη χθεσινή μου ανάρτηση) να γραφτείτε στη σελίδα http://odikosmassyriza.gr για να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου, να γίνετε εθελοντές, να είστε δίπλα μας.

Κάθε μέρα που περνάει, το συνειδητοποιείτε όλο και περισσότερο: Είναι σε πανικό, είναι ικανοί για όλα. Θέλει αγώνα, θέλει πείσμα, θέλει γερό στομάχι, αλλά η επιστροφή της δημοκρατίας στο κόμμα μας είναι πάνω σας. Πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας.

Μετά τον αντικαταστατικό «αποκλεισμό» της υποψηφιότητάς μου από τη μειοψηφία της Κ.Ε., οι ίδιοι άνθρωποι προσπαθούν να σας αποτρέψουν να μπείτε στο επίσημο site της υποψηφιότητάς μου https://t.co/4Lv3IsnFWB.

Λίγα μόνο λεπτά μετά τη δημοσιοποίηση του site μας, πανομοιότυπο κείμενο… pic.twitter.com/W1Zb8eteq7
— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) October 16, 2024



Σ.Σ.
Για στάσου Στέφανε, αν γίνει το Συνέδριο, θα πάνε οι δικοί σου, θα πάνε και οι δικοί τους και θα γίνει μονομαχία στον ροζοκόκκινο ήλιο! Έτσι ξεφτιλίζεται η πολιτική, και δημιουργεί αποστροφή! Αφού δεν σε θέλουν, δεν τους θέλεις κι εσύ, πάρε τους ''δικού σου'' και φύγε, και καλή σας τύχη! Καλή τύχη φυσικά και στους Original!
Είναι γεγονός ότι ο κουράσατε όλοι με τα τερτίπια σας, κάνατε τον ΣΥΡΙΖΑ Δελφινάριο, κι έτσι στρέφετε τον κόσμο αλλού. Έλεος πια! Μας κάνετε να παίρνουμε θέση, ενώ δεν πρέπει. Ένα 3% είναι αρκετό σε όλους σας!

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ