ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στίγκλιτς: H κατώτερη και η μεσαία τάξη στην Ελλάδα δεν έχουν ανακάμψει ακόμα

Α ρνητικά αποτιμά ο νομπελίστας οικονομολόγος Τζόζεφ Στίγκλιτς τον ρόλο της Τρόικας και τη μνημονιακή « κληρονομιά » της στην Ελλάδα, μ...


ΣΥΡΙΖΑ: Το «φάντασμα» του Κασσελάκη κάθε μέρα πάνω από την Κουμουνδούρου. ***** Μηνύματα Μητσοτάκη σε Σαμαρά και «υπερπατριώτες» στα δεξιά της Ν.Δ. ***** Φιντάν: Πολύτιμη η ηρεμία στο Αιγαίο αυτή τη στιγμή - Έχουμε προβλήματα να λύσουμε με την Ελλάδα. ***** Λιμάνι του Πειραιά: Εργάτες εμπόδισαν να φορτωθεί κοντέϊνερ με πυρομαχικά για το Ισραήλ. ***** Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στον υποθαλάσσιο χώρο ανοιχτά του Φισκάρδου. ***** Τεθωρακισμένα από Γερμανία, F-16 από Νορβηγία για την Ουκρανία. ***** Τραμπ: Ο Ζελένσκι φέρει μερίδιο ευθύνης για την εισβολή της Ρωσίας.

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Χωρίς Κασσελάκη αλλά ούτε με Πολάκη η ΚΟΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ

Ε
ξαιρετικά σύντομη ήταν η Συνεδρίαση της Γραμματείας της ΚΟΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ. Διήρκεσε περίπου 20 λεπτά και ασχολήθηκε με διαδικαστικά ζητήματα όπως αναφέρει η Κουμουνδούρου σε ενημέρωση της. Η Επιτροπή θα συνεδριάσει εκ νέου διαδικτυακά στις αρχές της εβδομάδας για να καθορίσει τις αρμοδιότητες των μελών της και την κατανομή τους στις επιμέρους υποεπιτροπές.
Η Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ που θα εγκρίνει τις προτεινόμενες καταστατικές αλλαγές και θα ορίσει την Επιτροπή Πολιτικής Απόφασης του Συνεδρίου θα συνεδριάσει όπως επιβεβαίωσε η Γραμματέας του Κόμματος Ράνια Σβίγκου το Σαββατοκύριακο 7-8 Σεπτεμβρίου. Το Συνέδριο θα διεξαχθεί το διάστημα 3-6 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, δεν «μπήκε» ο Στέφανος Κασσελάκης αλλά ούτε συνδέθηκε ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος χθες διεγράφη από μέλος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ