Διχασμένο κόμμα η Ν.Δ. μετά τα διαβήματα των δυο «πρώην» από το Πολεμικό Μουσείο - Ο Καραμανλής σήκωσε τους τόνους για Τουρκία, Βόρεια Μακεδονία και αλαζονεία στη διακυβέρνηση - Μετωπική Σαμαρά για διεύρυνση, γάμο ομόφυλων και εθνικά: «Η μικρότερη και πιο φοβική Ν.Δ.» - Πηγές Μαξίμου: «Δεν σχολιάζουμε δηλώσεις ή ομιλίες πρώην Πρωθυπουργών». ***** Μαίνονται οι πυρκαγιές σε Κω, Χίο, Ηράκλειο - Εκκενώθηκαν ξενοδοχεία στην Καρδάμαινα. ***** Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Σίφνος λόγω λειψυδρίας. ***** Συγκρατημένες αυξήσεις κατά μέσον όρο 10% στο ρεύμα τον Ιούλιο - Ξανά το χαμηλότερο τιμολόγιο η ΔΕΗ - Ελαφρές μειώσεις από τους μεγάλους ιδιώτες παρόχους.

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Πυροβολισμοί στο Πασαλιμάνι - Ένας νεκρός

Σ
οβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς έλαβε χώρα πριν από λίγα λεπτά στην ακτή Μουτσοπούλου στον Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο τραυματίες και ένας σοβαρά, που μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο.
Ενώ αρχικά έγινε λόγος για ληστεία, με δεδομένο ό,τι οι πυροβολισμοί έπεσαν έξω από μεγάλο Σούπερ Μάρκετ, φαίνεται τελικά ότι πρόκειται για ένοπλη συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών, πιθανότατα Κούρδων.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ