Διχασμένο κόμμα η Ν.Δ. μετά τα διαβήματα των δυο «πρώην» από το Πολεμικό Μουσείο - Ο Καραμανλής σήκωσε τους τόνους για Τουρκία, Βόρεια Μακεδονία και αλαζονεία στη διακυβέρνηση - Μετωπική Σαμαρά για διεύρυνση, γάμο ομόφυλων και εθνικά: «Η μικρότερη και πιο φοβική Ν.Δ.» - Πηγές Μαξίμου: «Δεν σχολιάζουμε δηλώσεις ή ομιλίες πρώην Πρωθυπουργών». ***** Μαίνονται οι πυρκαγιές σε Κω, Χίο, Ηράκλειο - Εκκενώθηκαν ξενοδοχεία στην Καρδάμαινα. ***** Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Σίφνος λόγω λειψυδρίας. ***** Συγκρατημένες αυξήσεις κατά μέσον όρο 10% στο ρεύμα τον Ιούλιο - Ξανά το χαμηλότερο τιμολόγιο η ΔΕΗ - Ελαφρές μειώσεις από τους μεγάλους ιδιώτες παρόχους.

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Δολοφονία Καραϊβάζ: Διεκόπη η δίκη - «Τα στοιχεία που θα εισφέρουμε θα αλλάξουν την πορεία της υπόθεσης»

Γ
ια τις 5  Ιουλίου
διακόπηκε η δίκη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου  Γιώργου Καραϊβάζ. Αρχικά ο Δικηγόρος της χήρας του δημοσιογράφου υπέβαλε αίτημα αναβολής στο Δικαστήριο επικαλούμενος ότι δεν έχει ενημερωθεί πλήρως από τον μέχρι πρότινος Δικηγόρο που είχε την υπόθεση, Απόστολο Λύτρα. «Τα αποδεικτικά στοιχεία που θα εισφέρουμε θα αλλάξουν την πορεία της υπόθεσης», ανέφερε στο Δικαστήριο, το οποίο υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση διέκοψε τη διαδικασία.


Αθώοι δηλώνουν οι κατηγορούμενοι - Το 18μηνο κράτησης λήγει τον Οκτώβριο

Με την εισαγγελική πρόταση τάχθηκε και η υπεράσπιση των δύο κατηγορουμένων, δηλώνοντας πως τα δύο αδέλφια, ηλικίας 40 και 48 ετών, που φέρονται να εκτέλεσαν τον δημοσιογράφο, δηλώνουν αθώα και επιθυμούν την εξέλιξη της δίκηςΗ υπεράσπιση αναφέρθηκε επίσης σε πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν χθες περί μεγάλου χρηματικού ποσού που εντοπίστηκε σε εμβάσματα και σχετίζεται με την υπόθεση, τονίζοντας πως «δεν υπάρχουν τέτοια εμβάσματα».
Η προσωρινή κράτηση του 18μηνου των δύο κατηγορουμένων λήγει τον Οκτώβριο, κάτι που σημαίνει πως η δίκη θα πρέπει να «τρέξει» γρήγορα.

Η δικογραφία

Σύμφωνα με το υλικό της δικογραφίας, οι δράστες χρησιμοποίησαν για την υλοποίηση του σχεδίου τους ένα σκούτερ και ένα βανάκι, μελέτησαν καλά την περιοχή και τον τρόπο διαφυγής τους μετά την πράξη, ενώ φαίνεται να είχαν μελετήσει καλά τις κινήσεις του θύματος, τις ώρες αναχώρησης για την εργασία του σε τηλεοπτικό σταθμό και τις ώρες επιστροφής του στο σπίτι κ.α. «Έχοντας προαποφασίσει να διαπράξουν από κοινού το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με δόλο, σκότωσαν με τη χρήση πυροβόλου όπλου τον Γεώργιο Καραϊβάζ. Γνωρίζοντας τον ακριβή τόπο της κατοικίας του, το ημερήσιο πρόγραμμα της εργασίας του και τις συγκεκριμένες ώρες μετάβασης στον τόπο παροχής της εργασίας του και επιστροφής στην κατοικία του, αποφάσισαν και οργάνωσαν τη δολοφονία», αναφέρεται στο βούλευμα παραπομπής των δύο αδελφών.  Στόχος της δίκης είναι να έρθουν στο φως στοιχεία και για τους ηθικούς αυτουργούς που παραμένουν άγνωστοι. Εκτιμάται ότι η εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ ήταν ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια θανάτου της Greek Mafia.
ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ