Καιρός: Συναγερμός για έντονα φαινόμενα τις επόμενες ώρες - Αναμένονται έντονα φαινόμενα και στην Αττική. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Αρχίζουν τα «όργανα» σήμερα με την Π.Γ. ***** Κασσελάκης στο Economist: Τα κόμματα δεν είναι επιχειρήσεις για συγχωνεύσεις και εξαγορές. ***** Άδωνις Γεωργιάδης στο Συνέδριο του Economist: «Με λιγότερες δαπάνες έχουμε μεγαλύτερη παραγωγικότητα». ***** Βελόπουλος: Η Ν.Δ. κατέστρεψε την αμυντική μας ομπρέλα με την αποστολή Patriot στη Σ. Αραβία. ***** Εξαήμερη εργασία: Μοντέλο 4 ημερών σε Ε.Ε., Αμερική και Ασία, στις 6 ημέρες η Ελλάδα! ***** Ανοίγουν οι κάλπες στη Βρετανία - Άνετο προβάδισμα των Εργατικών δείχνουν οι δημοσκοπήσεις. ***** Λευκός Οίκος: Ο Μπάιντεν δεν εξετάζει το ενδεχόμενο απόσυρσης της υποψηφιότητάς του - Δημοκρατικοί Κυβερνήτες στηρίζουν δημοσίως την υποψηφιότητα Μπάιντεν - Μπορεί να ασκήσει καθήκοντα Προέδρου.

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Σκληρή απάντηση Μαξίμου σε Κελέτση: Έμεινε εκτός Κυβέρνησης γιατί ήταν αναποτελεσματικός

Σ
ε υψηλούς τόνους απάντησε το Μέγαρο Μαξίμου στις αιχμές του Σταύρου Κελέτση, ο οποίος ισχυρίστηκε πως «κόπηκε» από το νέο κυβερνητικό σχήμα μετά τον ανασχηματισμό επειδή δεν ψήφισε το νόμο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. «Αποχώρησε από την Κυβέρνηση επειδή ήταν αναποτελεσματικός», τόνισαν πηγές του Μαξίμου, υποστηρίζοντας πως η απομάκρυνσή του δεν είχε καμία σχέση με τη στάση του στο ζήτημα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.

Μάλιστα, υπογράμμισαν ότι τρεις Βουλευτές της Ν.Δ. που μπήκαν στη νέα Κυβέρνηση, ο Υφυπουργός Εργασίας Κώστας Καραγκούνης, ο Υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης, Κώστας Γκιουλέκας και ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Στέφανος Γκίκας δεν είχαν ψηφίσει τον επίμαχο νόμο.

Ο πρώην Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, οποίος στο πλαίσιο του ανασχηματισμού ανατικαταστάθηκε από τον Χρήστο Κέλλα, ανέφερε με νόημα στο «αποχαιρετιστήριο» μήνυμα του στο Facebook: «Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να ικανοποιήσω την επιθυμία του πρωθυπουργού […] Γνώριζα τότε τις πιθανές συνέπειες που θα είχε αυτή η στάση από την πλευρά μου. Και τις αποδέχθηκα».

«Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του να με τοποθετήσει στην πρώτη Κυβέρνηση που προέκυψε μετά τις εκλογές του 2023, στη θέση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.
»Αυτούς τους 10 μήνες όλη η ομάδα καταθέσαμε εδώ στο Υπουργείο όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να προωθήσουμε το κυβερνητικό έργο. Προσωπικά λυπάμαι που δεν μπόρεσα να ικανοποιήσω την επιθυμία του Πρωθυπουργού να ψηφίσω το νόμο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών όπως μου ζήτησε όταν με κάλεσε στο Πρωθυπουργικό γραφείο στις 16/1/24, γιατί όπως του εξήγησα αντιτίθεται στις αρχές και τις αξίες που πάγια υπηρετώ.
»Γνώριζα τότε τις πιθανές συνέπειες που θα είχε αυτή η στάση από την πλευρά μου. Και τις αποδέχθηκα. Εύχομαι από ψυχής στο νέο κυβερνητικό σχήμα να πετύχει στο στόχο της Ανάπτυξης και της προόδου της χώρας! Πάνω από όλους και όλα η Ελλάδα μας!».

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ