Έληξε η απεργία της ΠΝΟ - Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων. ***** Ν. Παππάς: «Κακομαθημένο παιδί» ο Κ. Μητσοτάκης - Οδήγησε σε πόλωση και απομονώθηκε. ***** «Πυρά» Κασσελάκη για τη Novartis: Πώς θα τολμήσουν στο μέλλον μάρτυρες να καταγγείλουν υποθέσεις ναρκωτικών, trafficking, κρατικής διαφθοράς;. ***** Νέα Αριστερά για Novartis: Μήνυμα ατιμωρησίας και προστασίας στους θύτες η εισήγηση της Εισαγγελέως για τους μάρτυρες. ***** Π. Πικραμμένος για μάρτυρες Νovartis: Να δούμε τους πραγματικούς υποκινητές της υπόθεσης. ***** ΤτΕ: Πήραν τα πάνω τους δάνεια και καταθέσεις τον Σεπτέμβριο. ***** Προϋπολογισμός: ΦΠΑ και φόρος εισοδήματος εκτόξευσαν τα έσοδα. ***** Ένα εκατομμύριο κλίνες η δυναμικότητα των Airbnb στην Ελλάδα. ***** Πάτρα: με μηνιγγίτιδα μαθήτρια που λιποθύμησε στην τάξη - Έκλεισαν 2 σχολεία - Στην ΜΕΘ μαθήτρια. ***** ΗΠΑ: Προειδοποίηση σε Αμερικανούς πολίτες ανά τον κόσμο για την «Oργισμένη Παρασκευή της Γάζας». ***** ΗΠΑ-δημοσκόπηση: Ισοπαλία Τραμπ-Χάρις δέκα μέρες πριν τις εκλογές - Συγκεντρώνουν 48% έκαστος.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Διαβιβάστηκε στη Βουλή η δικογραφία για τα P-3B Orion

Σ
τη Βουλή διαβιβάστηκε η δικογραφία που αφορά στην υπόθεση των πέντε Αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας P-3B Orion για την αναβάθμισή τους επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ
Με τη συγκεκριμένη δικογραφία, η οποία ανακοινώθηκε το πρωί (25/10) στην Ολομέλεια του Σώματος, μπαίνει στο κάδρο ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, και οι πρώην Υπουργοί Πάνος Καμμένος, Γιάννης Πανούσης, Νίκος Κοτζιάς και Θόδωρος Δρίτσας.
Η υπόθεση αφορά σε μια Σύμβαση η οποία υπογράφηκε τον Μάρτιο του 2015 και στην ουσία δεν έχει μέχρι αυτή τη στιγμή υλοποιηθεί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πετάει μόνο ένα από τα πέντε Αεροσκάφη τα οποία επρόκειτο να αναβαθμιστούν και να εκσυγχρονιστούν. Και μάλιστα το εν λόγω πετάει σε ένα πλαίσιο ενδιάμεσης λύσης, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.
Σημειώνεται ότι με τη συγκεκριμένη δικογραφία και τη μηνυτήρια αναφορά που ήρθε στη Βουλή, μπαίνει στο κάδρο και ο κ. Ευάγγελος Αποστολάκης, νυν Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο ίδιος ήταν ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.
Ακόμη, ένα από τα θέματα τα οποία υπάρχουν στη Σύμβαση είναι και η υπόθεση που αφορά τα 500 εκατομμύρια δολάρια. Το μεγάλο ερωτηματικό που πλέον προκύπτει, μετά τη διαβίβαση της συγκεκριμένης δικογραφίας και της μηνυτήριας αναφοράς, είναι αν θα υπάρξει το επόμενο κοινοβουλευτικό βήμα, δηλαδή αν θα συλλεγούν τριάντα υπογραφές, έτσι ώστε να συσταθεί προκαταρκτική επιτροπή, η οποία θα βάλει στο μικροσκόπιο της αν υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ή ενδεχόμενες παραβιάσεις, παραβάσεις, απιστία, παράβαση καθήκοντος. Αν δηλαδή, η Βουλή, θα μπορέσει να εξετάσει μέσω μιας προκαταρκτικής επιτροπής τη συγκεκριμένη δικογραφία, αυτό το οποίο προσάπτεται από τη μηνυτήρια αναφορά, την οποία έγινε από πρώην στρατιωτικό του Ναυτικού για τον πρώην Πρωθυπουργό και τους πρώην Υπουργούς, καθώς και για τον κύριο Ευάγγελο Αποστολάκη.
ΕΡΤ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ