Πέθανε η Βάσω Παπανδρέου - Σε ηλικία 80 ετών έφυγε από τη ζωή η πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ. ***** «Ιανός»: Ένοχοι ο πρώην Περιφερειάρχης Αγοραστός και τρεις ακόμη για την πλημμύρα - Τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστολή. ***** Ο Κακλαμάνης ζητεί εξορθολογισμό του Χρηματιστηρίου Ενέργειας - Νέα ερώτηση του Βουλευτή της Ν.Δ. στην Κυβέρνηση. ***** Άγρια συμπλοκή μεταξύ βαρυποινιτών στις φυλακές Δομοκού - 7 τραυματίες, ο ένας σοβαρά. ***** Βοιωτία: Τρεις συλλήψεις για 5.800 χασισόδεντρα - Θα κέρδιζαν 13 εκατ. ευρώ. ***** Ουκρανία: Δεν άρεσε στο ΝΑΤΟ το «σχέδιο νίκης» του Ζελένσκι, το απορρίπτει ο Ρούτε. ***** Σύνοδος Κορυφής Ε.Ε.: «Αγκάθι» ξανά το μεταναστευτικό - Αρκετές «φωνές» υπέρ ενός σχεδίου τύπου Μελόνι.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Διμερής Συμφωνία Μητσοτάκη - Ζελένσκι για συνεργασία σε θέματα ασφάλειας

Ο
Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι υπέγραψαν συμφωνία για συνεργασία σε θέματα ασφάλειας, στο περιθώριο της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.
Η χώρα μας γίνεται έτσι το 21ο Κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης που υπογράφει αντίστοιχη διμερή συμφωνία με την Ουκρανία.
Η Συμφωνία έρχεται σε συνέχεια της προσχώρησης της Ελλάδας και της Ε.Ε. στην Κοινή Δήλωση των G7 (Ιούλιος 2023) για την υποστήριξη της ασφάλειας της Ουκρανίας σε βάθος χρόνου, αλλά και της αντίστοιχης Συμφωνίας Ε.Ε. - Ουκρανίας που υπεγράφη στις 27 Ιουνίου 2024 στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις ΒρυξέλλεςΗ Συμφωνία ανοίγει τον δρόμο για ενεργό συμμετοχή της Ελλάδας στις προσπάθειες ανασυγκρότησης της Ουκρανίας, όπως επισημαίνεται.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ