ΙΣΤΟΡΙΚΑ

ΙΣΤΟΡΙΚΑ

Τα Ρεμπετικα Tης Kατοχης


Σκάνδαλο μεγατόνων για το νερό: Εταιρείες ύδρευσης «πέρασαν» ελέγχους ρύπανσης που δεν έγιναν ποτέ. ***** Επέμβαση της Αστυνομίας στη φυλακή του Βόλου μετά την εξέγερση κρατουμένων. ***** Ροδόπη: Νεκρή 32χρονη που παρασύρθηκε από όχημα - Αναζητείται ο οδηγός. ***** Μπενιαμίν Νετανιάχου: «Επιλέξαμε τους στόχους στο Ιράν με βάση τα συμφέροντά μας, όχι των ΗΠΑ» - Οκτώ επιδρομές σε λιγότερο από μισή ώρα στα νότια προάστια της Βηρυτού. ***** Μέλη Κογκρέσου σε Μπλίνκεν: Ο Ερντογάν υπονομεύει τις προσπάθειες κατά της διεθνούς τρομοκρατίας. ***** G7: Οριστικοποίησε το δάνειο 50 δισ. δολαρίων για την Ουκρανία από παγωμένα ρωσικά assets. ***** Φορτηγό έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου κοντά στο Τελ Αβίβ - Αναφορές για επίθεση με πολλούς τραυματίες.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

Κλειστοί οι δρόμοι της Αθήνας σήμερα λόγω της 4ης Μαραθώνιας Λαμπαδηδρομίας

Κ
υκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ σήμερα, Κυριακή (27/10) στην Αθήνα, λόγω διεξαγωγής της 4ης Μαραθώνιας Λαμπαδηδρομίας για τη διάδοση της Ευγενούς Ιδέας της Δωρεάς Οργάνων και της Μεταμόσχευσης «ΙΑΣΩΝ 23». 
Συγκεκριμένα από τις 08:00 έως τις 14:00, πραγματοποιείται σταδιακή, τμηματική και προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, επί της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Μαραθώνα, των οδικών αξόνων διέλευσης της λαμπαδηδρομίας, ως εξής:
  • Εκκίνηση: Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο) - Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου - Λεωφόρος Βασ. Σοφίας - Φειδιππίδου - Μιχαλακοπούλου - Λεωφόρος Μεσογείων - Λεωφόρος Μαραθώνος - Τερματισμός: Δημοτικό Στάδιο Μαραθώνα.
Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την κίνησή τους στις παραπάνω οδούς και Λεωφόρους.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ