Στο ράφι το Κυπριακό - Συζήτηση στο «πόδι» μετά τη ψυχρολουσία Ερντογάν - Κυβερνητικές πηγές επιχείρησαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μετά τη συνάντηση Ερντογάν - Μητσοτάκη στη Ν. Υόρκη. ***** Debate ΠΑΣΟΚ: Αιχμές, καρφιά και οι σκληρές κόντρες μεταξύ των έξι υποψηφίων. ***** Τριμερής Μητσοτάκη, Μακρόν, Χριστοδουλίδη: Μητσοτάκης, Μακρόν και Χριστοδουλίδης συζήτησαν για Μεσανατολικό, Great Sea Interconnector και MED9. ***** Λογαριασμοί ρεύματος: Έρχονται φθηνότερες χρεώσεις τον Οκτώβριο. ***** Το Ισραήλ σφυροκοπά τον Λίβανο για να «τελειώσει» τη Χεζμπολάχ - «Μακελειό» και «τριπλή τραγωδία» στη Μέση Ανατολή - Παγκόσμια ανησυχία για γενικευμένη ανάφλεξη. ***** Ο Ιμπραήμ Κουμπάισι επιβεβαίωσε η Χεζμπολάχ τον θάνατο του Διοικητή της μονάδας πυραύλων. ***** Έκτακτη σύγκληση του ΣΑ του ΟΗΕ για τη σύγκρουση Ισραήλ - Χεζμπολάχ ζητά η Γαλλία. ***** Έρευνα ProPuclica.org: Το Ισραήλ εμπόδισε σκόπιμα την ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Γάζα - Ο Άντονι Μπλίνκεν το απέκρυψε.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΑΣΟΚ: Το debate των «6» για την αρχηγία - Ανέβηκαν οι τόνοι κυρίως μεταξύ Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα

Με προσωπικές αιχμές και βέλη ολοκληρώθηκε το debate των έξι υποψηφίων για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ. Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης αντιπαρατέθηκαν σε μία τρίωρη τηλεοπτική συζήτηση στο στούντιο της ΕΡΤ, η οποία είχε τις πιο έντονες στιγμές της στα σημεία που οι υποψήφιοι απηύθυναν ο ένας τον λόγο στον άλλον. 
Στιγμή έντονης αντιπαράθεσης είχαν προς το τέλος της τηλεμαχίας οι Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας. Εξάλλου, με αιχμηρό τρόπο σχολίασε η Νάντια Γιαννακοπούλου τη στάση του Νίκου Ανδρουλάκη και τη διαχείριση του θέματος της τραγωδίας των Τεμπών
Οι τόνοι ανέβηκαν και ανάμεσα στην Άννα Διαμαντοπούλου και τον Χάρη Δούκα, όταν η κ. Διαμαντοπούλου έκανε ερώτηση σχετικά με το «παράδειγμα συνεργασίας στον Δήμο Αθηναίων». Αντιπαράθεση είχαν και οι Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης, όταν ο κ. Κατρίνης έθεσε στον κ. Δούκα το ζήτημα ότι είναι και Δήμαρχος Αθηναίων, ενώ σε άλλο σημείο της τηλεμαχίας, ο Παύλος Γερουλάνος καταλόγισε στην Άννα Διαμαντοπούλου ότι δεν βρισκόταν στην πρώτη γραμμή των μαχών τα τελευταία χρόνια.


«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ