ΥΠΟΙΚ για ταξί: Προθεσμία 5 εβδομάδων για τη σήμανση POS - Πρόστιμο 1.000 ευρώ σε όσους δεν συμμορφωθούν. ***** Γεραπετρίτης για Μέση Ανατολή: Να αποτρέψουμε τη διάχυση των εχθροπραξιών, συνιστά σοβαρή παγκόσμια απειλή. ***** Βραβείο Ειρήνης στον Α.Τσίπρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών. ***** Νέα Αριστερά για διαγραφή Σαλμά: Σιγά μην τον άφηναν να επιβεβαιώνει το πάρτι στον Πολιτισμό. ***** ΚΚΕ για επιθέσεις σε Λίβανο: Η ΝΔ ανέλαβε τον ρόλο του συνηγόρου των εγκλημάτων του Ισραήλ. ***** Κατρίνης: Δεν χρωστάω σε κανέναν, δεν με κρατάει κανένας - Αντιπολίτευση δεν κάνουν όσοι δεν λένε τίποτα. ***** Καραμπόλα 6 οχημάτων στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. ***** Η Δύση απορρίπτει το «σχέδιο νίκης» του Ζελένσκι - Φωνές για προσέγγιση με Πούτιν - Το σχέδιο του Ζελένσκι χαρακτηρίζεται ως «λίστα ευσεβών πόθων» χωρίς ρεαλιστική βάση.

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ στον Μαρινάκη: Αποστομωτική η απάντηση για Σαλμά - Να μην διακόψει ο Μητσοτάκης την εκκαθάριση της Κ.Ο

Μ
ία αιχμηρή απάντηση για τα όσα δήλωσε στο MEGA ο Παύλος Μαρινάκης, ως προς τις αιτίες διαγραφής του Μάριου Σαλμά από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, καλώντας τον Πρωθυπουργό να συνεχίσει την «εκκαθάριση».
«Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο Βουλευτής Μάριος Σαλμάς διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία επειδή αναπαρήγαγε μια σειρά από συκοφαντίες στα Μέσα Ενημέρωσης», σημειώνει η Κουμουνδούρου.
Και τονίζει χαρακτηριστικά: «Αναμένουμε λοιπόν ο κ. Πρωθυπουργός να μη διακόψει την εκκαθάριση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας, τουλάχιστον από όσους αναπαρήγαγαν ψεύδη και συκοφαντίες για το σκάνδαλο των υποκλοπών, το σιδηροδρομικό έγκλημα, τις συνεννοήσεις των μελών της Κυβέρνησης με ανεξάρτητες Αρχές, την διαρροή των προσωπικών δεδομένων των εκλογέων».
«Αν ωστόσο δεν το κάνει και ο ισχυρισμός περί συκοφάντησης ήταν απλά μια αφορμή, τότε θα συμπεράνουν όλοι οι πολίτες ότι η ευαισθησία του Πρωθυπουργού ξεκινά και τελειώνει μόνο όταν στην επιφάνεια έρχεται η  κριτική στους δημόσιους διαγωνισμούς και στο μοίρασμα δισεκατομμυρίων μεταξύ λίγων και ισχυρών».​
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ