Μουρμούρα για την υποψηφιότητα του Φάμελλου μέσα στους «87» - Του καταλογίζουν τις σχέσεις με τον Κασσελάκη. ***** Μάριος Σαλμάς: Διεγράφη κι επίσημα από την Κ.Ο. της Ν.Δ. - Αν με διαγράφει ο Μητσοτάκης γιατί μίλησα για τα κόκκινα δάνεια και τους φωτογραφικούς διαγωνισμούς, είναι τιμή μου. ***** Hellenic Train: Στη Δικαιοσύνη για την 24ωρη απεργία της Πέμπτης - Ακυρώσεις δρομολογίων λόγω στάσης εργασίας την Τρίτη. ***** Αττική: Αστυνομική επιχείρηση για συμμορία διαρρηκτών - Μπήκαν σε πάνω από 110 σπίτια. ***** Δανή Πρωθυπουργός: Αφήστε τις κόκκινες γραμμές και επιτρέψτε στην Ουκρανία να χτυπήσει τη Ρωσία. ***** Ισραηλινό σφυροκόπημα στον Λίβανο: «Πλήξαμε τουλάχιστον 300 στόχους της Χεζμπολάχ», λένε οι IDF - Τουλάχιστον 10 νεκροί σε ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα - Η βροχή επιτείνει τα δεινά των εκτοπισμένων.

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Κ. Μητσοτάκης: Έκτακτη σύσκεψη για το ράλι ανατιμήσεων στο ρεύμα

Έκτακτη σύσκεψη με την ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, συγκάλεσε ο Πρωθυπουργός για αύριο στις 10:00 το πρωΐ με θέμα τις αποκλίσεις στις τιμές χονδρικής του ρεύματος. Η Κυβέρνηση επιχειρεί να αντιμετωπίσει το ράλι ανατιμήσεων στο ρεύμα που μέσα σε μια εβδομάδα εκτίναξε κατά 200% την τιμή της μεγαβατώρας.
«Το φαινόμενο των τιμών που έχουμε είναι μία πραγματική συγκυρία που δεν έχει σχέση με τα γεγονότα στην Ελλάδα» είχε επαναλάβει πριν από δύο ημέρες, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θεόδωρος Σκυλακάκης.
Από την Κυβέρνηση τονίζεται πως εξετάζονται τόσο όλα τα δεδομένα αλλά και οι παράμετροι για το ζήτημα της ακρίβειας. «Δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν αβοήθητο, είτε κάποιο νοικοκυριό είτε κάποια επιχείρηση αν παρουσιαστεί κίνδυνος», επισημαίνεται χαρακτηριστικά.


«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ