Παππάς: Οι τέσσερις πρωτοβουλίες του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή: «Όσοι διαμαρτύρονται να συνδράμουν». ***** Δούκας: Θέλουμε ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ κι όχι ένα ΠΑΣΟΚ βούτυρο στο ψωμί του Μητσοτάκη. ***** Παραιτήθηκε η ηγεσία των Πρασίνων στη Γερμανία. ***** Εκατέρωθεν επιθέσεις από IDF και Χεζμπολάχ - Δεν σταματούν να ηχούν οι σειρήνες στο Ισραήλ.

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Νέα Αριστερά για Νοσοκομείο Γεννηματά: «Η αδράνεια της Κυβέρνησης φανερώνει την αδιαφορία της για τη λειτουργία του ΕΣΥ»

«Επί 13 ώρες το Νοσοκομείο ''Γεννηματάς'' της Θεσσαλονίκης βρέθηκε χωρίς ρεύμα, ενώ αναβάλλονται χειρουργεία και οι ασθενείς μεταφέρονται σε άλλα Νοσοκομεία. Ο αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου δε, έχει τεθεί εκτός λειτουργίας. Η κατάσταση έχει γίνει άκρως επικίνδυνη και η ΔΕΗ καθυστερεί επί ώρες να φτιάξει τη βλάβη θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές», υπογραμμίζει η Νέα Αριστερά σε ανακοίνωση της.
Κατηγορεί την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ότι «ακόμα δεν έχει δείξει ενδιαφέρον για το τι συμβαίνει στο Νοσοκομείο και αδιαφορεί πλήρως για τις συνθήκες που επικρατούν μετά το μπλακ άουτ».
Τονίζει ότι η βλάβη πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα και πως «η αδράνεια της Κυβέρνησης φανερώνει για μία ακόμη φορά την αδιαφορία της για τη λειτουργία του Εθνικού Συστήματος Υγείας συνολικά».
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ