Στις καλπες η Γαλλια: Η Ακροδεξια θελει να γραψει ιστορια

Στις καλπες η Γαλλια: Η Ακροδεξια θελει να γραψει ιστορια
Οι Γάλλοι ψηφίζουν σήμερα σε βουλευτικές εκλογές που θα μπορούσαν να γράψουν ιστορία, με την ακροδεξιά να είναι πιο κοντά από ποτέ στην εξουσία. Πρόκειται για πρόωρες κάλπες που αποφάσισε ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, μετά το βατερλό των Ευρωεκλογών, σε ένα στοίχημα υψηλού ρίσκου. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν ότι τζογάρει με το μέλλον της Γαλλίας και της Ευρώπης, καθώς βλέπει την δημοτικότητά του να καταρρέει.

Επιβατηγό πλοίο προσέκρουσε στη Φολεγάνδρο - Τραυματίστηκαν ελαφρά πέντε επιβαίνοντες. ***** Σέριφος: Σταμάτησε στη θάλασσα η φωτιά, ύστερα από εφιαλτική νύχτα: Κάηκαν σπίτια, αποθήκες, Εκκλησίες. ***** Πυρκαγιές: Συναγερμός σε αρκετές περιοχές και σήμερα - Άνεμοι έως 9 μποφόρ. ***** Λάρισα: Στο Νοσοκομείο φιλοξενούνται 5 παιδιά - Οι γονείς τους είναι φυλακή και τα κακοποιούσε η θεία τους. ***** Ίλιον: Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα - Κατασχέθηκαν πάνω από 11.000 πακέτα και 400 συσκευασίες καπνού. ***** Ουκρανία: «Επιτάχυνση» στις παραδόσεις όπλων ζητά ο Ζελένσκι - Νέα φονικά ρωσικά πλήγματα στα ανατολικά.

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Κεχαγιά: Πιστεύω ότι δεν θα γίνουν άλλες απολύσεις στον ΣΥΡΙΖΑ - Προσπαθούμε να νοικοκυρευτούμε

Δεν θα δούμε, εκτός σοβαρού απρόοπτου, άλλες απολύσεις στον ΣΥΡΙΖΑ. «Πιστεύω πως δεν θα γίνουν άλλες απολύσεις. Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει στόχο να νοικοκυρέψει το κόμμα και να βάλουμε το κόμμα σε μια σειρά. Αυτό θα γίνει», είπε η Βούλα Κεχαγιά μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 και πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούνιο του 2023 έχασε τη μισή κοινοβουλευτική ομάδα και άρα τη μισή επιχορήγηση, ενώ τα έξοδα του παρέμειναν ίδια, αυτό αυτομάτως δημιούργησε οικονομικά προβλήματα. Στο πλαίσιο αυτό προσπαθούμε να νοικοκυρευτούμε».
Σύμφωνα με την ίδια: «Υπάρχει μια σειρά σκέψεων». «Ό,τι είναι χρήσιμο για να πάρει το κόμμα μπροστά και να αναπνεύσει οικονομικά θα γίνει. Εμείς, όμως, μεθόδους ΠΑΣΟΚ με αλλαγή ονόματος δεν θα χρησιμοποιήσουμε» προσθέτοντας ότι «δεν είναι λύση να ξαναβάλει το χέρι στην τσέπη ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ».
Ειδικά για την περίπτωση του Γιώργου Τσίπρα υποστήριξε ότι «δεν είναι μια απόλυση που έγινε αιφνιδιαστικά. Πρόκειται για λύση σύμβασης που ήταν συμφωνημένη εδώ και καιρό. Ο ίδιος ζήτησε να παραταθεί για έναν μήνα η σύμβασή του όταν έγινε γνωστό ότι θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές για να καλύψει κάποιες ασφαλιστικές υποχρεώσεις που ήθελε και το αίτημα αυτό όχι μόνο έγινε δεκτό αλλά παρατάθηκε μέχρι τις ευρωεκλογές».
Πρόσθεσε, δε, ότι «δεν διανοούμαι ότι υπάρχει στέλεχος που μπορεί να πιστεύει ότι πρέπει να πληρώνεται κάποιος για εργασία που δεν προσφέρει και να μην αμείβεται ο διάδοχός του, όπως συμβαίνει με τον Θάνο Μωραΐτη». Μιλώντας τέλος για όσα λέει ο Γιώργος Τσίπρας για την απόλυσή του, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε πως «δεν είπε κάτι διαφορετικό από ό,τι λέει το κόμμα για τις συνεργασίες μετά τις ευρωεκλογές».
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ