Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ σε καταυλισμό Ρομά στη Φυλή - Βρέθηκαν πιστόλια, σφαίρες και χρυσές λίρες. ***** Ληστείες σε τρία Υπουργεία το ίδιο βράδυ: Νέα στοιχεία στην υπόθεση - μυστήριο. ***** Πολεμική Αεροπορία: Νεκρός 23χρονος σμηνίτης στη Σκοτίνα. ***** Μπακογιάννης κατά Δούκα για εγκαίνια «υπερπαραγωγή» - Παραμονές εκλογών του ΠΑΣΟΚ. ***** «Απαγορευτικό» του ΕΟΦ σε συμπλήρωμα διατροφής - «Το Skroutz να το αποσύρει άμεσα». ***** Αγνοείται ο Νορβηγός «γκουρού» της τεχνολογίας που εμπλέκεται στο σχέδιο του Ισραήλ με τους βομβητές - βόμβες. ***** Ιταλία: Φοιτήτρια κατηγορείται ότι δολοφόνησε και έθαψε δύο νεογέννητα παιδιά της. ***** Κάμαλα Χάρις: Συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρι και στήριξη από σχεδόν όλο το Χόλιγουντ.

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Γιώτα Πούλου: Ο λόγος που σταμάτησε η συνεργασία του Θανάση Θεοχαρόπουλου με την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Σ
τον λόγο που απομακρύνθηκε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος από τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη της αναφέρθηκε η Βουλευτής Βοιωτίας και τομεάρχης Εσωτερικών της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Γιώτα Πούλου. Όπως ανέφερε η Γιώτα Πούλου: «Οι ανάγκες των τομέων ευθύνης της κοινοβουλευτικής ομάδας είναι μεγάλες, μετά και τη μείωση των δυνάμεών μας στο Κοινοβούλιο και απαιτούν τη συνδρομή όλων των εξειδικευμένων συνεργατών που προβλέπονται ανά τομέα».
Σύμφωνα με την ίδια, «οι ελλείψεις είχαν αναφερθεί και συζητηθεί από πολλούς συναδέλφους βουλευτές/τριες στα αρμόδια Όργανα του κόμματος και στον Πρόεδρο προσωπικά».
Καταληκτικά η Γιώτα Πούλου υπογράμμισε ότι: «Στο πλαίσιο της αναδιάταξης των δυνάμεών μας γενικά και ειδικά για την ενίσχυση του Κοινοβουλευτικού μας έργου, λύθηκε η σύμβαση του Θανάση Θεοχαρόπουλου».
Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος κατήγγειλε πως η απομάκρυνση έγινε μετά από απόφαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη. Πηγές του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τόνιζαν πως «ο Θ. Θεοχαρόπουλος καταλάμβανε θέση επιστημονικού συνεργάτη χωρίς να έχει παράσχει ποτέ οιοδήποτε έργο, με συνέπεια η βουλευτής, η οποία έχει έναν από τους πιο απαιτητικούς Τομείς, να δυσχεραίνεται στην άσκηση των καθηκόντων της».


«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ