ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΜΠΕ

Την ανιούσα παίρνει ξανά ο πληθωρισμός στην Ελλάδα - Πέφτει στην υπόλοιπη Ευρωζώνη. ***** Άδ. Γεωργιάδης για την υπόθεση υπερσυνταγογραφήσεων στον ΕΟΠΥΥ: Αναδρομικά θα ελεγχθούν οι γιατροί με περίεργη συνταγογραφική συμπεριφορά. ***** Κ. Μητσοτάκης: Lockers πιλοτικά σε σχολεία για τα κινητά των μαθητών. ***** Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος: 140 άτομα ελέγχονται για μη απόδοση ΦΠΑ άνω των 11 εκατ. ευρώ. ***** Συμφώνησαν για το debate στο ΠΑΣΟΚ. ***** Δημοσκόπηση: Πρώτη η ακροδεξιά στο Βραδεμβούργο ενόψει εκλογών - Καμπανάκι για τους Σοσιαλδημοκράτες. ***** Κακοκαιρία Boris: Κατευθύνεται προς Ιταλία - 21 νεκροί και βιβλικές καταστροφές στην Κεντρική Ευρώπη. ***** Ισραηλινά ΜΜΕ: Νέες εκρήξεις βομβητών στον νότιο Λίβανο - Χτύπησαν και ασυρμάτους της Χεζμπολάχ. ***** Ρωσία: Καταδικάζουμε απερίφραστα τις επιθέσεις με εκρήξεις βομβητών - Έκκληση για αυτοσυγκράτηση.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Hellenic Train: Με Λεωφορεία η κυκλοφορία στο τμήμα Αθήνα - Χαλκίδα και στον άξονα Αθήνα Θεσσαλονίκη έως την αποκατάσταση της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας στο τμήμα Αφίδναι - Οινόη

Λ
όγω της πτώσης των δέντρων και των ζημιών που προκλήθηκαν νωρίτερα σήμερα στην σιδηροδρομική υποδομή, η κυκλοφορία στο τμήμα Αφίδνες - Χαλκίδα θα υποκατασταθεί με Λεωφορεία. Επίσης τα δρομολόγια του άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη θα υποκατασταθούν από Λεωφορεία, μέχρι την αποκατάσταση της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας στο τμήμα Αφίδναι - Οινόη.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ