Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ σε καταυλισμό Ρομά στη Φυλή - Βρέθηκαν πιστόλια, σφαίρες και χρυσές λίρες. ***** Ληστείες σε τρία Υπουργεία το ίδιο βράδυ: Νέα στοιχεία στην υπόθεση - μυστήριο. ***** Πολεμική Αεροπορία: Νεκρός 23χρονος σμηνίτης στη Σκοτίνα. ***** Μπακογιάννης κατά Δούκα για εγκαίνια «υπερπαραγωγή» - Παραμονές εκλογών του ΠΑΣΟΚ. ***** «Απαγορευτικό» του ΕΟΦ σε συμπλήρωμα διατροφής - «Το Skroutz να το αποσύρει άμεσα». ***** Αγνοείται ο Νορβηγός «γκουρού» της τεχνολογίας που εμπλέκεται στο σχέδιο του Ισραήλ με τους βομβητές - βόμβες. ***** Ιταλία: Φοιτήτρια κατηγορείται ότι δολοφόνησε και έθαψε δύο νεογέννητα παιδιά της. ***** Κάμαλα Χάρις: Συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρι και στήριξη από σχεδόν όλο το Χόλιγουντ.

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Άγριος καβγάς Π. Παππά με Φωτίου: «Ανήκετε στο 2,4% και στο σπίτι σας» - «Χάσατε το 37% σε ψήφους»

Υψηλοί τόνοι καταγράφθηκαν στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού Action24 λόγω της έντονης λογομαχίας ανάμεσα στον Πέτρο Παππά και τη Θεανώ Φωτίου με φόντο τη συζήτηση που έχει ξεκινήσει για τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά. 
Όλα ξεκίνησαν όταν στο τραπέζι ακούστηκε και πάλι η άποψη ότι πρέπει να επιστραφούν οι έδρες των 11 Βουλευτών της Νέας Αριστεράς.
«Αυτό να μην το λένε οι άνθρωποι που έχασαν το 37% της δύναμής τους σε ψήφους στις ευρωεκλογές» αντέδρασε η κυρία Φωτίου με τον Πέτρο Παππά να απαντά: «Το 2,4% δεν νομιμοποιεί κανέναν να κατέχει έδρες». «Μην το κάνετε αυτό γιατί ήρθατε 4ος εκεί που εκλέγεστε» είπε στη συνέχεια η Θεανώ Φωτίου, η οποία μπέρδεψε την εκλογική περιφέρεια του συνομιλητή της.
«Χαίρεστε; Ποιος το προκάλεσε αυτό; Χαίρεστε, ενισχύστε την Ελληνική Λύση. Σας τοποθέτησε ο λαός εκεί που έπρεπε στο 2,4% και στις επόμενες εκλογές θα σας τοποθετήσει στην ανυπαρξία και από εκεί στο σπίτι σας. Θέλετε να μην εκλεγεί κανείς αριστερός» έδωσε συνέχεια ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Εμείς δεν ήρθαμε 4οι» επέμεινε η κυρία Φωτίου με τον Πέτρο Παππά να συνεχίζει σε υψηλούς τόνους: «Διασπάσατε τον ΣΥΡΙΖΑ. Αποκλείονται οι Βουλευτές της Νέας Αριστεράς από τον διάλογο για την Κεντοαριστερά. Φέρτε πίσω τις έδρες, είστε χορηγοί της Ελληνικής Λύσης». «Χαίρεται η Ν.Δ. με αυτά που λέτε» κατέληξε τον καβγά η Βουλευτής της Νέας Αριστεράς.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ