ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΜΠΕ

Την ανιούσα παίρνει ξανά ο πληθωρισμός στην Ελλάδα - Πέφτει στην υπόλοιπη Ευρωζώνη. ***** Άδ. Γεωργιάδης για την υπόθεση υπερσυνταγογραφήσεων στον ΕΟΠΥΥ: Αναδρομικά θα ελεγχθούν οι γιατροί με περίεργη συνταγογραφική συμπεριφορά. ***** Κ. Μητσοτάκης: Lockers πιλοτικά σε σχολεία για τα κινητά των μαθητών. ***** Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος: 140 άτομα ελέγχονται για μη απόδοση ΦΠΑ άνω των 11 εκατ. ευρώ. ***** Συμφώνησαν για το debate στο ΠΑΣΟΚ. ***** Δημοσκόπηση: Πρώτη η ακροδεξιά στο Βραδεμβούργο ενόψει εκλογών - Καμπανάκι για τους Σοσιαλδημοκράτες. ***** Κακοκαιρία Boris: Κατευθύνεται προς Ιταλία - 21 νεκροί και βιβλικές καταστροφές στην Κεντρική Ευρώπη. ***** Ισραηλινά ΜΜΕ: Νέες εκρήξεις βομβητών στον νότιο Λίβανο - Χτύπησαν και ασυρμάτους της Χεζμπολάχ. ***** Ρωσία: Καταδικάζουμε απερίφραστα τις επιθέσεις με εκρήξεις βομβητών - Έκκληση για αυτοσυγκράτηση.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Άτυπο Debate των «6» στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

Σ
τη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, οι έξι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα έχουν την το πρώτο άτυπο Debate ενόψει του Α’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών της 6ης Οκτωβρίου
Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Δούκας, Παύλος Γερουλάνος, Άννα Διαμαντοπούλου, Νάντια Γιαννακοπούλου και Μιχάλης Κατρίνης, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν αναλυτικά τις προτάσεις τους, μπροστά στο κομματικό κοινό και να μετρήσουν «αντιδράσεις». Στο τραπέζι επίσης, αναμένεται να πέσει και το αν και πότε θα γίνει το Debate των έξι υποψηφίων.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis, προβάδισμα στην κούρσα έχουν ο Νίκος Ανδρουλάκης, η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Χάρης Δούκας.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης καταγράφει ποσοστά που κυμαίνονται από 24% έως 28%Η Άννα Διαμαντοπούλου ακολουθεί με ποσοστό 20% έως 25%, ενώ ο Χάρης Δούκας συγκεντρώνει το 21% έως 23%.
Στο ερώτημα ποιον θα ψηφίσουν αν υπάρξει δεύτερος γύρος. Στην πρόθεση ψήφου ο Ανδρουλάκης επικρατεί, μεταξύ των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, με 47% έναντι 41% αν έχει απέναντί του τον Χάρη Δούκα.

Σ.Σ.
Εάν επικρατήσει τελικά η κ. Άννα Διαμαντοπούλου, τότε προβλέπουμε ότι θα συνεργαστεί με την Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Άλλωστε, η Άννα Διαμαντοπούλου, ήταν πρώην Υπουργός και πρώην μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Έχει ιδρύσει και προεδρεύει στο «ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη», έναν ανεξάρτητο Οργανισμό πολιτικής και έρευνας.
Κατά το διάστημα 1999 έως 2004, διετέλεσε Επίτροπος Απασχόλησης και Κοινωνικών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στην Ελλάδα, έχει διατελέσει Υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (2009-2012), Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας (2012), Υφυπουργός Ανάπτυξης (1996-1999), Βουλευτής Επικρατείας (2004-2007), Α΄ Αθηνών (2007-2012) και Κοζάνης (1996-1999), καθώς και Νομάρχης Καστοριάς (1985-1986).
Σημειώνεται ότι στις 13.12.2011 παρουσιάσαμε το ψηφιακό φροντιστήριο με επίδειξη των 6 πρώτων μαθημάτων, και ανακοινώθηκε η πιλοτική ψηφιακή υπηρεσία συμβούλου καθηγητή για το μάθημα της Φυσικής.
Σημειώνουμε επίσης, ότι ως Υπουργός Παιδείας (2009-2012), είχε ''στήσει'' ένα δικό της δίκτυο πληροφόρησης, πέραν των επισήμων ΜΜΕ, τα οποία και αντέδρασαν έντονα, μέσω των social media. Είχε δε καλέσει και την δική μας εφημερίδα να συμμετέχει, πιστοποιηθήκαμε από το Υπουργείο, αλλά στην πορεία είδαμε ότι η κ. Υπουργός πέρναγε τα δική της προσωπική πολιτική, την οποία άμεσα σταματήσαμε να την παρουσιάζουμε.   


«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ