ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ. ***** Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε Δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. ***** ΑΑΔΕ: Νέες λειτουργίες στις ψηφιακές εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου». ***** Χρ. Καλλιάνος: Λάβρος κατά του ΕΣΥ - «Δεν υπάρχει Δημόσιο Σύστημα Υγείας, έχουν καταλυθεί τα πάντα». ***** Διαδηλώσεις υπέρ του Σάντσεθ στη Μαδρίτη - Ζητούν να μην παραιτηθεί. ***** Ουκρανία: Η Ρωσία βομβαρδίζει το σιδηροδρομικό δίκτυο για να «παραλύσει» τις μεταφορές στρατιωτικού υλικού.

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Δ. ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ


Είναι χρέος της Ε.Ε., των δανειστών και των θεσμών να πάρουν τώρα τις αποφάσεις που θα εγγυώνται την αποκατάσταση της ευρωπαϊκής κανονικότητας στη χώρα μας, να παρθούν οι αποφάσεις που θα οδηγήσουν σε σταθερή και δυναμική ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και την άμεση επιστροφή μας στις αγορές χρήματος, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Σύμφωνα με τον κ. Τζανακόπουλο, πλέον η αναπτυξιακή πορεία της χώρας εξαρτάται και από τις αποφάσεις αυτές και δεν υφίσταται κανένας λόγος για μια νέα μετάθεση του προβλήματος.
Όπως είπε, η Ελλάδα έχει τηρήσει τα συμφωνηθέντα, ενώ σημείωσε πως τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν και τα υπόλοιπα προαπαιτούμενα ώστε να κλείσει και τυπικά η αξιολόγηση. Συμπλήρωσε πως το προσεχές Eurogroup θα πρέπει να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο ζήτημα του ελληνικού χρέους και τις αναγκαίες παρεμβάσεις για την ενίσχυση της ανάπτυξης.
Ο κ. Τζανακόπουλος διευκρίνισε πως η ελληνική πλευρά εξακολουθεί να εργάζεται για μια συνολική και καθαρή λύση η οποία θα πρέπει να τηρεί τρεις βασικές αρχές:
  • Να προσδιορίζει τέτοια μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος ώστε οι ακαθάριστες χρηματοδοτικές ανάγκες να μην υπερβαίνουν μεσοπρόθεσμα το 15% του ΑΕΠ.
  • Τα μέτρα αυτά να δίνουν τη δυνατότητα σε όλους τους θεσμούς (+ την ΕΚΤ) να προχωρήσουν σε θετικές μελέτες βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους.
  • Να προσδιορίζει συγκεκριμένες παρεμβάσεις που θα ενισχύουν την ανάπτυξη ωστε να δοθεί η δυνατότητα να γεφυρωθούν οι διαφορές μεταξύ των θεσμών.
Εν όψει της συνεδρίασης του Eurogroup στις 15 Ιουνίου, διεμήνυσε ότι «δεν πρόκειται να πάρουμε ό,τι μας δώσουν» λέγοντας ότι υπάρχει δυνατότητα να συνεχιστεί η συζήτηση και στη Σύνοδο στις 22 ΙουνίουΚατά την έναρξη της ενημέρωσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, επικαλούμενος τα νεότερα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ. για το ΑΕΠ του πρώτου τριμήνου, είπε πως αποδεικνύεται ότι η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας πόρρω απέχει από την εικόνα καταστροφής που καλλιεργούν συστημικά ΜΜΕ & ΝΔ εδώ και έναν χρόνο. Παραδέχθηκε πάντως ότι δεν έχουν επιλυθεί τα θεμελιώδη προβλήματα της ελληνικής οικονομίας, αλλά πρόσθεσε πως διαφαίνεται ότι οι δυνατότητες είναι πολύ μεγάλες.

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ