ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μητσοτάκης: Αχρείαστη η έλευση Ράμα - «Δεν πρέπει να αναβληθεί η επίσκεψη, πρέπει να διατηρούνται ανοιχτοί δίαυλοι», δηλώνει για το ταξίδι στην Τουρκία, στη σκιά της μετατροπής της Μονής της Χώρας σε τζαμί. ***** Βελόπουλος: Να κηρυχθεί ανεπιθύμητος στη χώρα ο Εντι Ράμα - «Ο κ. Πρωθυπουργός δεν είναι κούριερ». ***** Στο Καλπάκι Ιωαννίνων την Πέμπτη ο Κασσελάκης - Επίσκεψη στα μειονοτικά χωριά της Β. Ηπείρου - Στ. Κασσελάκης: Ο κ. Μητσοτάκης είναι κλεισμένος στον «γυάλινο πύργο» της «Μαξίμου Α.Ε.». ***** Ν. Ανδρουλάκης για Μονή της Χώρας: Όσο χαριεντίζονται με τον σουλτάνο, αυτά θα είναι τα αποτελέσματα. ***** Θεσσαλονίκη: 34χρονη εγκυμονούσα, υπερασπίστηκε τον σύζυγό της, που συνελήφθη για σωματική βλάβη εναντίον της. ***** Με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο 6χρονη μετά από επίθεση σκύλου στη Μεσσηνία. ***** Γερμανία: Στο πλευρό των φοιτητικών καταλήψεων πάνω από 100 Καθηγητές και διδάσκοντες. ***** Η Δύση πρέπει να ξεκινήσει διάλογο με τη Ρωσία, δηλώνει Αμερικανός εμπειρογνώμονας.

Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Κασσελάκης: Είναι καιρός να μάθουμε ποιος έδωσε εντολή για «μπάζωμα» στα Τέμπη

«Θα ζητήσουμε προανακριτική για το μπάζωμα στα Τέμπη», δήλωσε στον ΣΚΑΪ , ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης
«Μόλις έρθει η δικογραφία θα προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα, είναι το αυτονόητο. Είναι ένα τεράστιο εθνικό θέμα που δείχνει την έλλειψη κράτους δικαίου. Είναι καιρός να μάθουμε ποιός έχει δώσει την εντολή για το μπάζωμα», είπε ο κ. Κασσελάκης κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό ότι λέει ψέματα. «Ο Πρωθυπουργός είπε ότι δεν υπάρχει κανένα μπάζωμα. Άλλο ένα ψέμα. Μία απαράδεκτη, ανατριχιαστική δήλωση. Και αυτός είναι άλλος ένας λόγος για να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.


«Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων και πρέπει να προβεί στην αποπομπή της υποψηφίας ευρωβουλεύτριας που είπε ότι τους σκοτώσαμε όλοι. Είναι ντροπή αυτή η δήλωση και για να παραμένει στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. σημαίνει ότι εκφράζει το κόμμα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας θέλει όλους συνένοχους σε αυτό το έγκλημα», πρόσθεσε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης χαρακτήρισε ανατριχιαστική την πρόσφατη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη που είπε ότι το μόνο λάθος της κυβέρνησης στα Τέμπη ήταν επικοινωνιακό. «Απαράδεκτη, ανατριχιαστική δήλωση και αυτό είναι ο λόγος που πρέπει να προχωρήσουμε σε προανακριτική. Είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός της χώρας μετά από ένα τέτοιο έγκλημα να λέει ότι το μόνο πράγματα που δεν έγινε καλά, είναι η επικοινωνία; Πόσο αλαζονεία, πόσο έλλειψη ενσυναίσθησης μπορεί να έχει αυτός ο άνθρωπος;» διερωτήθηκε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και συμπλήρωσε: «Ποτέ δεν θα κλειστώ στο τείχος του Μαξίμου με επικοινωνιολόγους να φιλτράρουν ό,τι λέω. Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για αυτές τις δηλώσεις από τις οικογένειες των θυμάτων. Πρέπει να αποπέμψει την κυρία Φλέσσα. Εγώ εδώ που είμαι στα νησιά, με ρωτάνε για τα Τέμπη, γιατί είναι εθνικό θέμα και τους λέω εσείς δεν έχετε σκοτώσει αυτά τα παιδιά. Είναι ντροπή αυτή η δήλωση και προφανώς για να παραμένει στα ψηφοδέλτια εκφράζει τον κ. Μητσοτάκη. Ντροπή, αίσχος, απαράδεκτο».

Ερωτηθείς αν θα ζητήσει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ για την προανακριτική, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Αν το ΠΑΣΟΚ επιθυμεί να τη στηρίξει, ξέρει πως μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου».

Αναφερόμενος στην Υγεία, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε πως «όταν πληρώνεις τους μισθούς ενός υποστελεχωμένου ΕΣΥ, αυτό δεν είναι επένδυση αλλά διατήρηση σε ένα πολύ χαμηλό επίπεδο το οποίο κυριολεκτικά αφήνει τους μπαμπάδες και τις μητέρες μας να πεθαίνουν. Δεν πρέπει αυτά να τα μαθαίνουμε όταν πρόκειται για γονείς Βουλευτών. Όλοι οι Έλληνες πρέπει να είναι ισότιμοι. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα ΕΣΥ υπό κατάρρευση». «Σε όλα τα νησιά που έχω πάει, είναι πραγματικά συνταρακτική, σοκαριστική η κατάσταση. Γίνονται χημειοθεραπείες χωρίς ογκολόγους. Υπάρχει εξοπλισμός χωρίς ακτινολόγους. Δεν υπάρχουν ψυχίατροι. Στη Νίσυρο μίλησα με δύο μπαμπάδες ανήλικων παιδιών που υπέστησαν παρενόχληση και με ένα από αυτά τα παιδάκια, δεν υπάρχει ψυχίατρος. Δεν υπάρχει ψυχίατρος και στην Κω. Πάει για λίγες μία ψυχίατρος από τη Ρόδο».

Στην ερώτηση για τον στόχο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για ανατροπή και διενέργεια εθνικών εκλογών, ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε: «Ο Πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να προκηρύξει εκλογές αρά θεωρώ το θέμα δυστυχώς για τον ελληνικό λαό λήξαν. Την ανατροπή την ζητώ ως επιβράβευση της προσπάθειας που έχουμε κάνει για πρώτη φορά να έχουμε να έχουμε ένα κόμμα που έχει ανοιχτή στην κοινωνία. Δεν υπάρχει άλλο κόμμα που εμπιστεύτηκε την κοινωνία για να καθορίσει το ψηφοδέλτιό του. Δεν υπάρχει άλλο κόμμα που να έχει τόσο ξεκάθαρη στάση για την ισότητα στον γάμο, για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια που θα κάνουν να κλείσουν τα Δημόσια Πανεπιστήμια στα νησιά μας. Δεν υπάρχει άλλο κόμμα που να είναι τόσο βαθιά προοδευτικό και ξεκάθαρο».

«Έχω έναν στόχο. Θέλω το κόμμα μας να αλλάξει αυτόν τον τόπο προς την πρόοδο, την αξιοπρέπεια, την αξιοκρατία, προς τις αξίες της αλληλεγγύης. Βλέπω μία κοινωνία σαν να έχει μούδιασμα, χαμηλών προσδοκιών, σε παραίτηση. Δεν μπορεί να είναι αυτό το μέλλον μας. Δεν είμαστε μία κοινωνία της ατομικής ευθύνης» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ερωτηθείς αν θα λύσει τα θέματα σε μία μέρα στην περίπτωση που γίνει ο Πρωθυπουργός, ο Στέφανος Κασσελάκης επισήμανε: «Θα τα λύσουμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Θα έχουμε έτοιμες προτάσεις νόμου για όλα τα θέματα». Επανέλαβε δε, τη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για επαναφορά του 13ου και του 14ου μισθού στο Δημόσιο.

«Όχι», δεν θέλουμε καμία ψήφο των Σπαρτιατών

Σε απευθείας σύνδεση από τη Χίο όπου βρίσκεται, στο πλαίσιο περιοδείας του στα νησιά, ο κ. Κασσελάκης επανέλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει καμία ψήφο των Σπαρτιατών«Όχι, όχι, όχι, δεν θέλουμε την ψήφο των Σπαρτιατών. Δεν άκουσα τον Πρωθυπουργό να δίνει την ίδια απάντηση. Δεν άκουσα τον Πρωθυπουργό να αποπέμπει από την Κ.Ο. της Ν.Δ. τον κ. Θεοδωρικάκο, ο οποίος παραδέχεται ότι είναι ευπρόσδεκτες. Τον Υπ. Οικονομίας που λέει ότι δεν μπορούμε να διατάξουμε τι θα ψηφίσουν. Γιατί τους είναι τόσο δύσκολο να πουν "όχι" , δεν θέλουμε καμία ψήφο των Σπαρτιατών. Λέω "όχι" ξεκάθαρα. Πηγαίνετε και ψηφίστε Ν.Δ., εκεί που ταιριάζετε, ένα ψηφοδέλτιο που έχει την υμνήτρια του Κασιδιάρη», ανέφερε ο κ. Κασσελάκης.

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ