ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Ιράν: Θρίλερ με τον Πρόεδρο Εμπραχίμ Ραΐσι - Αναζητείται το ελικόπτερο που μετέβαινε. ***** Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα έχει τριπλάσιους ρυθμούς ανάπτυξης σε σχέση με την Ευρωζώνη. ***** «Κοροϊδία» και «παρωδία» η επιστολή Μητσοτάκη για την ακρίβεια, καταγγέλλει η Αντιπολίτευση. ***** Κασσελάκης: Εσείς στη λίστα αναμονής, άλλοι στη λίστα εκλεκτών - «Για τον πρωθυπουργό είστε πλέμπα». ***** Γεραπετρίτης: Θα βαδίσουμε βήμα βήμα στον ελληνοτουρκικό διάλογο - Καταγράφουμε τις διαφωνίες μας. ***** Κασσελάκης: Προϋπόθεση ελληνοτουρκικής φιλίας η αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων. ***** Ανδρουλάκης: Ο αγώνας για αναγνώριση της Γενοκτονίας σε βάρος όλων των χριστιανικών πληθυσμών συνεχίζεται. ***** Νέα Αριστερά για Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Ποντίων: Θυμόμαστε και τιμούμε τους νεκρούς. ***** Προκλητικός Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Ποντίων: «Σαν σήμερα ανάψαμε τον πυρσό της ανεξαρτησίας».

Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην Άννα Δρούζα: «Δεν έχω πρόβλημα να κλαίω»

Για την προσωπική του ζωή, τη σχέση του με τη μητέρα του και όσα τον συγκινούν μίλησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή της Άννας Δρούζα στο Open.
Αποκάλυψε ποια είναι η πιο ευάλωτη στιγμή του, αλλά και πως άλλαξε ως άνθρωπο όταν αισθάνθηκε για πρώτη φορά την προδοσία. Δήλωσε ότι συγκινείται συχνά και δεν φοβάται να κλάψει κόντρα στα στερεότυπα που συνδέουν τα δάκρυα με την αδυναμία.
«Δεν έχω πρόβλημα να κλαίω, δεν θεωρώ ότι η εικόνα της ανδρείας συνεπάγεται και να μην κλαις, το αντίθετο. Το να είσαι γενναίος σημαίνει ότι δεν φοβάσαι να δείξεις αίσθημα», είπε.
«Συχνά συγκινούμαι μέσω της επαφής με τον κόσμο. Όταν είχα πάει στην Καρδίτσα και είδα τα σπίτια των ανθρώπων να έχουν καταστραφεί από λάσπες. Η πιο ευάλωτη στιγμή μου ήταν όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου, έκλαιγα για ώρες. Ήταν λυτρωτικό και είχα ανάγκη αν και έχω υπάρξει ανεξάρτητος, είχα ανάγκη από τη δική της αποδοχή».



«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ