ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Στο Νοσοκομείο «Αττικόν» ο Μητσοτάκης - «Δημιουργούμε ένα νέο ΕΣΥ που θα αντιμετωπίζει κάθε ιατρική ανάγκη». ***** Γεραπετρίτης: Άκαιρη η επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα. ***** Κασσελάκης: Το βρόμικο παιχνίδι από τα ΜΜΕ του καθεστώτος ξεκίνησε και ξέρουμε τον εντολέα. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτική τοξικότητα όταν ο Πρωθυπουργός αναφέρεται σε «εισαγόμενο Αρχηγό» της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. ***** Ν. Ανδρουλάκης: Αν για τον Πρωθυπουργό, δείκτης ευημερίας είναι το Πάσχα στο χωριό ας κοιτάξει την ΕΛΣΤΑΤ. ***** Τρελές αυξήσεις και στον καφέ: Οι νέες τιμές σε φρέντο εσπρέσο, καπουτσίνο και γαλλικό - Οι τιμές του καφέ αναμένεται να αυξηθούν από 10% έως 20%. ***** Έπεσαν πρόστιμα στα Σούπερ Μάρκετ «Σκλαβενίτης», «ΑΒ Βασιλόπουλος» και «Κρητικός». ***** Θεσσαλονίκη: 28χρονη κρεμάστηκε από το μπαλκόνι για να γλιτώσει από τον σύντροφό της. ***** Καταυλισμοί υπέρ των Παλαιστινίων και σε κορυφαία βρετανικά Πανεπιστήμια. ***** Ερντογάν: Πολιτικές ορισμένων χωρών και θεσμών απέναντι στη Γάζα κλονίζουν την πίστη στην Ε.Ε.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Ρωσία: Ένοπλη επίθεση σε συναυλιακό χώρο στη Μόσχα

Κ
ουκουλοφόροι άνοιξαν πυρ στον συναυλιακό χώρο Crocus City Hall, κοντά στη Μόσχα, όπως μεταδίδουν ρωσικά Πρακτορεία Ειδήσεων επικαλούμενα τις υπηρεσίες εκτάκτων καταστάσεων.
Σύμφωνα με το Πρακτορείο RIA, τουλάχιστον τρία άτομα που φορούσαν στολές παραλλαγής άνοιξαν πυρ, πριν από την έναρξη της συναυλίας, και μερικοί άνθρωποι τραυματίστηκαν.
Το Πρακτορείο TASS μεταδίδει ότι σημειώθηκε έκρηξη και ξέσπασε φωτιά στο κτίριο όπου σημειώθηκε το περιστατικό με τους πυροβολισμούς.
Σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, μεταδίδει ότι ένοπλοι πυροβόλησαν εναντίον πλήθους σε συναυλιακό χώρο της Μόσχας, ενώ κάνει λόγο και για πολλούς τραυματίες και για εγκλωβισμένους στο κτίριο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια αναφορά για νεκρούς.
TASS/Mirror/ΑΜΠΕ


«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ