ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μητσοτάκης: Αχρείαστη η έλευση Ράμα - «Δεν πρέπει να αναβληθεί η επίσκεψη, πρέπει να διατηρούνται ανοιχτοί δίαυλοι», δηλώνει για το ταξίδι στην Τουρκία, στη σκιά της μετατροπής της Μονής της Χώρας σε τζαμί. ***** Βελόπουλος: Να κηρυχθεί ανεπιθύμητος στη χώρα ο Εντι Ράμα - «Ο κ. Πρωθυπουργός δεν είναι κούριερ». ***** Στο Καλπάκι Ιωαννίνων την Πέμπτη ο Κασσελάκης - Επίσκεψη στα μειονοτικά χωριά της Β. Ηπείρου - Στ. Κασσελάκης: Ο κ. Μητσοτάκης είναι κλεισμένος στον «γυάλινο πύργο» της «Μαξίμου Α.Ε.». ***** Ν. Ανδρουλάκης για Μονή της Χώρας: Όσο χαριεντίζονται με τον σουλτάνο, αυτά θα είναι τα αποτελέσματα. ***** Θεσσαλονίκη: 34χρονη εγκυμονούσα, υπερασπίστηκε τον σύζυγό της, που συνελήφθη για σωματική βλάβη εναντίον της. ***** Με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο 6χρονη μετά από επίθεση σκύλου στη Μεσσηνία. ***** Γερμανία: Στο πλευρό των φοιτητικών καταλήψεων πάνω από 100 Καθηγητές και διδάσκοντες. ***** Η Δύση πρέπει να ξεκινήσει διάλογο με τη Ρωσία, δηλώνει Αμερικανός εμπειρογνώμονας.

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Σεισμός 3,5 Ρίχτερ στη Θήβα

Σ
εισμική δόνηση εντάσεως 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 10:06 το πρωί δύο χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Θήβας. Η δόνηση έγινε αισθητή και στην Αττική. Το εστιακό βάθος ήταν στα 6,2 χιλιόμετρα.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ