ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης να ζητήσει συγγνώμη από Τσίπρα και Κοτζιά που έκαναν το πατριωτικό τους καθήκον. ***** Κουτσούμπας: Αυτό θα είναι το μήνυμα ελπίδας στις 9 του Ιούνη με ισχυρό ΚΚΕ. ***** Ανδρουλάκης: Επιστολή-επικοινωνιακό σωσίβιο στην Φον Ντερ Λάιεν και ομολογία της αποτυχίας Μητσοτάκη. ***** Βελόπουλος: Καταγγελία της Συμφωνίας των Πρεσπών και εμπάργκο στα Σκόπια. ***** Ν. Ηλιόπουλος-ακρίβεια: Ο κ. Μητσοτάκης κοροϊδεύει τον κόσμο! ***** Στο μικροσκόπιο άλλες δύο υποθέσεις παραβίασης προσωπικών δεδομένων - Μετά την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, δύο υποψήφιοι ευρωβουλευτές βρίσκονται στο στόχαστρο για προεκλογική κατάχρηση των emails πολιτών. ***** 105 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και ο αγώνας για διεθνή αναγνώριση συνεχίζεται πιο δυνατά. ***** Γερμανία: Drone με τη σημαία της Ρωσίας πάνω από την Bundestag. ***** Ουκρανία: Ρωσικές επιθέσεις με drones - Εκρήξεις στην Κριμαία. ***** Γάζα: Σχεδόν 800.000 Παλαιστίνιοι έχουν εκκενώσει τη Ράφα.

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Ευθύμιος Λέκκας στο CNN Greece: Οι κάτοικοι να μην ανησυχούν και να κρατούν την ψυχραιμία τους

Για το «χορό» των Ρίχτερ στα ελληνοαλβανικά σύνορα μίλησε ο σεισμολόγος Ευθύμιος Λέκκας, τονίζοντας πως οι κατασκευές στις περιοχές που «ταρακουνήθηκαν» είναι ανθεκτικές και οι κάτοικοι δεν θα πρέπει να ανησυχούν«Σήμερα το πρωί εκδηλώθηκε μια συνδυασμένη σεισμική δραστηριότητα στη βορειοδυτική Ελλάδα. Ειδικότερα, στις 06:33 εκδηλώθηκε ένας σεισμός της τάξεως των 5 βαθμών στην Κορυτσά, λίγο μετά τα ελληνικά σύνορα. Ο σεισμός αυτός έγινε αισθητός σε μια γενικότερη περιοχή της Αλβανίας αλλά και του ελληνικού χώρου. Έξι λεπτά αργότερα εκδηλώθηκε ένας σεισμός της τάξεως των 4,7 βαθμών στην περιοχή μεταξύ Ηγουμενίτσας και Ιωαννίνων», αναφέρει στο CNN Greece ο σεισμολόγος.
«Μετά από αυτά τα δύο γεγονότα, είχαμε κάποιες δονήσεις της τάξεως των 3 και 4 βαθμών στο χώρο της Αλβανίας. Όλες αυτές οι δονήσεις έγιναν αισθητές στις γύρω περιοχές, ανησυχώντας τους κατοίκους», σημειώνει, προσθέτοντας: «Εκείνο το οποίο θα πρέπει να πούμε είναι ότι αυτοί οι δύο σεισμοί είναι ανεξάρτητοι και ανήκουν στο καθεστώς της ιόνιας ενότητας, μιας ενότητας που έχει στην περιοχή αυξημένη σεισμικότητα. Ο Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας παρακολουθεί την εξέλιξη του φαινομένου».
«Θεωρώ, όμως, πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Τα μεγέθη θα κρατηθούν σε αυτά τα επίπεδα. Οι κατασκευές στην περιοχή είναι αρκετά ανθεκτικές για αυτούς τους σεισμούς. Συνεπώς, εκείνο που θα σύστηνα στους κατοίκους είναι ότι δεν θα πρέπει να ανησυχούν και θα πρέπει να κρατούν την ψυχραιμία τους, δεδομένου ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος», συμπληρώνει ο σεισμολόγος Ευθύμιος Λέκκας.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ