ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Ο Ισραηλινός Στρατός ζητά από τους Παλαιστινίους να μετακινηθούν από την Ανατολική Ράφα - Κρίσιμες οι ώρες! ***** Στους Παξούς ο Κασσελάκης σήμερα Δευτέρα του Πάσχα - Στη Σέριφο ο Ανδρουλάκης. ***** Με καλό καιρό η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα - Ανεβαίνει η θερμοκρασία Δευτέρα και Τρίτη. ***** Στις φυλακές του Φιέρι σήμερα Δευτέρα ο Κεφαλογιάννης - Συνάντηση με τον Φρέντι Μπελέρη. ***** Γεραπετρίτης στο Al Jazeera: Καμία αναθεώρηση αμυντικών συμφωνιών με το Ισραήλ. ***** Μενίδι: Δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα στο πόδι ενώ ήταν σε γλέντι. ***** Φυλακές Κορυδαλλού: Εντόπισαν πιστόλι με 19 σφαίρες χτισμένο σε τοίχο κελιού. ***** Προειδοποίηση ΗΠΑ προς πολίτες: «Αυξημένη προσοχή» λόγω κινδύνου τρομοκρατικών επιθέσεων στη Γερμανία ενόψει του Euro. ***** Κωνσταντινούπολη: Με απόφαση Ερντογάν η ιστορική Βυζαντινή Μονή της Χώρας θα λειτουργεί ως τζαμί. ***** Λωρίδα της Γάζας: Τουλάχιστον 16 νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Ράφα. ***** Τουλάχιστον 78 νεκροί και 105 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες στη Βραζιλία. ***** Μεξικό: Με σφαίρα στο κεφάλι σκότωσαν τους 3 τουρίστες από Αυστραλία και ΗΠΑ.

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Σχόλιο του Δημ. Παπαδημούλη για τους υποψηφίους της Ν.Δ.

Βολές κατά των υποψηφίων, που ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία για την Αττική εξαπέλυσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης με ανάρτησή του στο Twiitter
«Ο Μπογδάνος του "να μπούμε με τανκς στην ΕΡΤ". Ο Μπ. Παπαδημητρίου του "βάστα γερά ΔΝΤ". Με στήριξη της Ν.Δ., Δήμαρχος Άργους και χέρι-χέρι με τον Σαμαρά, ο Καμπόσος, που υμνούσε τους ΧΑυγίτες για το "ξύλο στον Μπουτάρη". Ν.Δ.: Ο λύκος, μεταμφιεσμένος σε Κοκκινοσκουφίτσα!» έγραψε ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στον λογαριασμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ