ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Συναγερμός σε ΕΥΠ και ΕΛ.ΑΣ. για τον τελικό Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια, στη σκιά των απειλών του ISIS. ***** «Κασσελάκη μία σφαίρα»: Βανδαλισμοί και απειλές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλλιθέα - «Δεν φοβάμαι», λέει ο Στέφανος Κασσελάκης. ***** Ανάρτηση Ράμα για την επίσκεψη στην Αθήνα - Δεν σχετίζεται με εσωτερικά θέματα της Ελλάδας. ***** Βόρεια Μακεδονία: Σαρωτική νίκη της Σιλιάνοφσκα και του εθνικιστικού VMRO-DPMNE στις εκλογές. ***** Στέιτ Ντιπάρτμεντ για Μονή της Χώρας: Η Τουρκία να σεβαστεί την ποικιλόμορφη ιστορία της. ***** Ασταμάτητο σφυροκόπημα στη Γάζα - Οι ΗΠΑ απειλούν να φρενάρουν τη στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ. ***** Αμερικανικά όπλα χρησιμοποιήθηκαν από το Ισραήλ για να σκοτώσει άμαχους παραδέχεται ο Μπάιντεν. ***** Οι IDF έκλεισαν ξανά το πέρασμα Κερέμ Σαλόμ - Χωρίς ανθρωπιστική βοήθεια η νότια Γάζα - Τρομοκρατημένοι και εξαντλημένοι, χιλιάδες Παλαιστίνιοι εγκαταλείπουν τη Ράφα.

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Τσίπρας προς Τουσκ: Η Ε.Ε. να εξετάσει συγκεκριμένα μέτρα αν η Τουρκία επιμείνει στις παραβιάσεις

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, είχε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ζητώντας να υπάρξει απερίφραστη καταδίκη των «παράνομων ενεργειών της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ».
Η τηλεφωνική συνομιλία έγινε εν όψει της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί στις 20 και 21 Ιουνίου.
Ο κ. Τσίπρας τόνισε επίσης ότι το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα πρέπει να εξετάσει συγκεκριμένα μέτρα κατά των εμπλεκόμενων στις παράνομες δραστηριότητες, εφόσον η Τουρκία επιμείνει στην παραβίαση του διεθνούς δικαίου.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ