Θρήνος για τους δύο νεκρούς εθελοντές στο Ξυλόκαστρο - Πατέρας τριών παιδιών ο ένας. ***** ΚΚΕ για Κορινθία: «Φύλλο και φτερό» η μόνιμη προπαγάνδα της Κυβέρνησης περί «ακραίων καιρικών φαινομένων». ***** Ρήγας: Να δεσμευτούν οι υποψήφιοι Πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ ότι την επόμενη μέρα θα μείνουν στο Κόμμα. ***** Βασιλειάδης: Με τον Κασσελάκη στην ηγεσία ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχει μόνο χαμηλές πτήσεις. ***** Στ. Κασσελάκης: Συλλυπητήρια για τα δύο θύματα της πυρκαγιάς στο Ξυλόκαστρο - «Ο λαός δεν αντέχει άλλη εξάσκηση στην πλάτη του». ***** Β. Κικίλιας για Ξυλόκαστρο: Συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο νεκρών - Έκκληση στους πολίτες να υπακούν στα μηνύματα του 112. ***** Φωτιές: Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς και την Τρίτη. ***** Συνελήφθη ο οδηγός ταξί που επιτέθηκε σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στο κέντρο της Αθήνας. ***** Νέο μήνυμα Γκάλαντ για χερσαία εισβολή - Αναγνωριστικές επιχειρήσεις στον Λίβανο από ειδικές δυνάμεις.

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024

Στην Ιερά Μονή Πεντέλης για τον Δεκαπενταύγουστο ο Στέφανος Κασσελάκης

Σ
την Αθήνα παρέμεινε για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης.
Ο Πρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης βρέθηκε, το πρωί σήμερα (15/8), στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πεντέλης, όπου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία για τον Δεκαπενταύγουστο.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ


Σημείωση: Ο Όθων Κουμαρέλλας είναι αδελφός του εκδότη και διαχειριστή της εφημερίδα μας, κ. Ιωάννης Κουμαρέλλας.

Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ