Θρήνος για τους δύο νεκρούς εθελοντές στο Ξυλόκαστρο - Πατέρας τριών παιδιών ο ένας. ***** ΚΚΕ για Κορινθία: «Φύλλο και φτερό» η μόνιμη προπαγάνδα της Κυβέρνησης περί «ακραίων καιρικών φαινομένων». ***** Ρήγας: Να δεσμευτούν οι υποψήφιοι Πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ ότι την επόμενη μέρα θα μείνουν στο Κόμμα. ***** Βασιλειάδης: Με τον Κασσελάκη στην ηγεσία ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχει μόνο χαμηλές πτήσεις. ***** Στ. Κασσελάκης: Συλλυπητήρια για τα δύο θύματα της πυρκαγιάς στο Ξυλόκαστρο - «Ο λαός δεν αντέχει άλλη εξάσκηση στην πλάτη του». ***** Β. Κικίλιας για Ξυλόκαστρο: Συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο νεκρών - Έκκληση στους πολίτες να υπακούν στα μηνύματα του 112. ***** Φωτιές: Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς και την Τρίτη. ***** Συνελήφθη ο οδηγός ταξί που επιτέθηκε σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στο κέντρο της Αθήνας. ***** Νέο μήνυμα Γκάλαντ για χερσαία εισβολή - Αναγνωριστικές επιχειρήσεις στον Λίβανο από ειδικές δυνάμεις.

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024

«Ευθύνη όλων μας η προστασία του περιβάλλοντος»: Μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας από τη Λέσβο για τις πυρκαγιές

Στις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική αναφέρθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε δήλωσή της αμέσως μετά την ολοκλήρωση της λειτουργίας, στην οποία παρέστη στο Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγιάσου, στη Λέσβο. Στη δήλωση της η κ. Σακελλαροπούλου αναφέρθηκε σε όσους επλήγησαν από τις πυρκαγιές, ευχαριστεί όσους συνέβαλλαν στην κατάσβεσή τους και εξέφρασε την ευχή για την αποκατάσταση των ζημιών το συντομότερο δυνατόν.
«Ο φετινός εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, την οποία ο λαός μας τιμά και αναγνωρίζει στο πρόσωπό της την προστάτιδα Μητέρα, επισκιάστηκε δυστυχώς από τις καταστρεπτικές πυρκαγιές στην Αττική. Σκεφτόμαστε όλους όσους επλήγησαν από αυτές, ευχαριστούμε τους πυροσβέστες, τους εθελοντές και όσους έδωσαν, για άλλη μια φορά, ηρωική μάχη με τις φλόγες, και ελπίζουμε οι ζημιές να αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατόν. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας. Χρόνια Πολλά!»
Χθες η Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στον πανηγυρικό εσπερινό στον ιστορικό Ιερό Ναό Παναγίας Γλυκοφιλούσας, στην Πέτρα της Λέσβου.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ


Σημείωση: Ο Όθων Κουμαρέλλας είναι αδελφός του εκδότη και διαχειριστή της εφημερίδα μας, κ. Ιωάννης Κουμαρέλλας.

Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ