Ανδρουλάκης: Δεν θα δώσουμε ξανά ευκαιρία σε αυτούς που πούλησαν το ΠΑΣΟΚ. ***** Αιχμές Δούκα για Ανδρουλάκη: Υποτιμά την εσωκομματική διαδικασία. ***** Ηλεκτρική διασύνδεση: Επεσαν οι υπογραφές στη τελική συμφωνία - Είσοδος της Κυπριακής Δημοκρατίας στο έργο μετά την ολοκλήρωση του due diligence. ***** Κ. Σακελλαροπούλου: Η μετάβαση στον νέο κόσμο της εργασίας πρέπει να συνοδεύεται από αποτελεσματική προστασία έναντι των κινδύνων - Χαιρετισμό στο Συνέδριο που συνδιοργανώνουν το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας και η ΓΣΕΕ στη Φλώρινα. ***** Gazprom: Συνεχίζεται η ροή φυσικού αερίου προς την Ευρώπη μέσω Ουκρανίας. ***** Ρωσία: Μπαράζ επιθέσεων της Ουκρανίας με drones – Καταρρίφθηκαν 100.

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Ανδρουλάκης για υποκλοπές: «Πλυντήριο της Κυβέρνησης η απόφαση»

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του σκανδάλου των υποκλοπών, ο Νίκος Ανδρουλάκης, από το βήμα της Βουλής εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση προς την Κυβέρνηση, αφήνοντας παράλληλα βαριές αιχμές κατά της Δικαιοσύνης με φόντο το πόρισμα της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τις παρακολουθήσεις.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, διαμηνύοντας πως δεν θα σταματήσει τον δικαστικό αγώνα για τη δικαίωσή του, μίλησε για «διπλό σκάνδαλο: Σκάνδαλο παρακολούθησης και σκάνδαλο συγκάλυψης», σημειώνοντας πως «δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα λάβει τέτοιες διαστάσεις». Απευθύνθηκε μάλιστα στον Υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη που βρισκόταν στα κυβερνητικά έδρανα λέγοντας πως «οι προσπάθειες της κυβέρνησης να κρύψει τις ευθύνες της, έχουν επιμολύνει τις συντεταγμένες εξουσίες της χώρας, πρώτα την ΕΥΠ, αλλά και τη Δικαιοσύνη».

«Η κάθε εποχή έχει τους δικούς της Παπαγγελόπουλους. Και οι κρίνοντες κρίνονται», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας πως «η σημερινή απόφαση λειτουργεί ως προσωρινό πλυντήριο ευθυνών των κυβερνώντων, για όσο θα είστε Κυβέρνηση».

Εντολέας του σκοτεινού παρακρατικού μηχανισμού ο Μητσοτάκης

Ακόμη, περιέγραψε ένα σκάνδαλο «βαθιάς διαφθοράς με τζίρο εκατομμυρίων», λέγοντας πως «87 άνθρωποι, Υπουργοί, Βουλευτές, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και δημοσιογράφοι είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση». Αναφέροντας πως «για μένα ο Πρωθυπουργός αναγκάστηκε να πει ο Πρωθυπουργός ότι έγινε λάθος και ότι δεν αποτελώ εθνικό κίνδυνο», ο Νίκος Ανδρουλάκης διερωτήθηκε: «Οι υπόλοιποι; Οι υπουργοί; Οι επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων; Θα πει κανείς γιατί παρακολουθήθηκαν;». Σε αυτό το πλαίσιο μάλιστα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως «έχετε δει άλλες χώρες που λειτουργούν οι θεσμοί να υπάρχουν τέτοια δίκτυα ανεξέλεγκτα;». «Άρα, όλα είναι κανονικότητα; Κανονικότητα να παρακολουθείται το μισό Υπουργικό Συμβούλιο;».

Τέλος, έβαλε στο στόχαστρο του τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αποκαλώντας τον Πρωθυπουργό ως τον «εντολέα σκοτεινού παρακρατικού μηχανισμού», λέγοντας πως τώρα που βρίσκεται στην τελική πολιτική του ευθεία θα τον «ακολουθεί μέχρι τέλους».

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως «η ιστορία θα σας κρίνει πολύ αυστηρά για τα όσα επιτρέψατε να συμβούν», ενώ επεσήμανε πως «οι υποθέσεις που αρχειοθετούνται ανασύρονται από λειτουργούς που σέβονται τον όρκο τους. Σε ό,τι με αφορά αυτός ο νομικός αγώνας, θα συνεχιστεί μέχρι τέλους με συναδέλφους και συντρόφους που έχουμε κοινές ευαισθησίες».

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ