Τι αλλαζει σε βραχυχρονιες μισθωσεις και κρουαζιερα

Τα κίνητρα για συγχωνεύσεις Επιχειρήσεων και τα μέτρα για τους αγρότες

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΜΠΕ

Κ. Χατζηδάκης: Επέκταση 1 δισ. στο πρόγραμμα Ηρακλής - Συμπληρωματικός προϋπολογισμός για αύξηση του ΠΔΕ κατά 900 εκατ. ***** ΕΟΠΥΥ: Θα κινηθεί δικαστικά για τη ζημιά από τα κυκλώματα εικονικών συνταγογραφήσεων. ***** Φαρμακοποιοί: Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι εμπλεκόμενοι στις εικονικές συνταγογραφήσεις. ***** ΚΕΔΕ: «Αδυνατούμε να συγχρηματοδοτήσουμε έργα εξοικονόμησης πόσιμου νερού». ***** Άδεια Ιδρύματος Ηλεκτρονικού Χρήματος για την EveryPay, μέλος του ομίλου Skroutz. ***** Ανάρτηση Ζελένσκι για την απόπειρα: «Η πολιτική βία δεν έχει θέση πουθενά». ***** Κρεμλίνο για τη φερόμενη απόπειρα κατά Τραμπ: Οι ΗΠΑ παίζουν με τη φωτιά και αυτό έχει συνέπειες.

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Αντίποινα από το Ισραήλ για την επίθεση με ρουκέτες: Βομβαρδισμοί στον Λίβανο

Σε αντίποινα για το θάνατο 12 νεαρών από εκτόξευση ρουκέτας που έπληξε γήπεδο στο υψίπεδο του Γκολάν
Θέσεις της Χεζμπολάχ στον Λίβανο έπληξαν σήμερα τα ξημερώματα ισραηλινοί αεροπορικοί βομβαρδισμοί, όπως ανακοίνωσε το ισραηλινό επιτελείο. Η αναμενόμενη και από τη Χεζμπολάχ επίθεση πραγματοποιήθηκε σε αντίποινα για την εκτόξευση ρουκέτας που έπληξε γήπεδο σε κοινότητα στο προσαρτημένο στο Ισραήλ υψίπεδο του Γκολάν χθες, που είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν 12 παιδιά και νέοι ηλικίας δέκα ως είκοσι ετώνΗ Χεμπολάχ πάντως είχε διαψεύσει πως η ρουκέτα εκτοξεύτηκε από μαχητές της, κάτι που απέρριψαν οι ισραηλινές αρχές αποδίδοντάς της την ευθύνη.


Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ισραηλινά στρατιωτικά Αεροσκάφη «έπληξαν σειρά τρομοκρατικών στόχων» θέσεων της Χεζμπολάχ τόσο «βαθιά στην επικράτεια του Λιβάνου», όσο και «στον νότιο Λίβανο», ανάμεσά τους «αποθήκες όπλων και τρομοκρατικές υποδομές στην περιοχές Σαμπρίχα, Μπουρτζ ελ Σμάλι, Μπεκάα, Κφαρκέλα, Ραμπ Ελ Ταλάτιν, Χιάμ και Τάιρ Χάρφα», σύμφωνα με την ανακοίνωση. Νωρίτερα, η ειδική συντονίστρια του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τον Λίβανο και ο Διοικητής των κυανόκρανων στη χώρα αυτή απηύθυναν τις πρώτες πρωινές ώρες έκκληση προς τα μέρη να ασκήσουν τη «μέγιστη αυτοσυγκράτηση».

Από την πλευρά της η Χεζμπολάχ προεξοφλούσε «σκληρή» επιχείρηση από τις ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ εναντίον θέσεών της στον Λίβανο, εν είδει αντιποίνων για τη χθεσινή πολύνεκρη επίθεση στο υψίπεδο του Γκολάν. «Βρισκόμαστε σε επιφυλακή μήνες τώρα, επαγρυπνούμε για επίθεση από τον εχθρό», δήλωσαν πηγές στο Γερμανικό Πρακτορείο. «Δεν είναι κάτι καινούργιο, βρισκόμαστε σε μόνιμη ετοιμότητα», πρόσθεσαν.
ΑΜΠΕ


«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ