ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΜΠΕ

Την ανιούσα παίρνει ξανά ο πληθωρισμός στην Ελλάδα - Πέφτει στην υπόλοιπη Ευρωζώνη. ***** Άδ. Γεωργιάδης για την υπόθεση υπερσυνταγογραφήσεων στον ΕΟΠΥΥ: Αναδρομικά θα ελεγχθούν οι γιατροί με περίεργη συνταγογραφική συμπεριφορά. ***** Κ. Μητσοτάκης: Lockers πιλοτικά σε σχολεία για τα κινητά των μαθητών. ***** Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος: 140 άτομα ελέγχονται για μη απόδοση ΦΠΑ άνω των 11 εκατ. ευρώ. ***** Συμφώνησαν για το debate στο ΠΑΣΟΚ. ***** Δημοσκόπηση: Πρώτη η ακροδεξιά στο Βραδεμβούργο ενόψει εκλογών - Καμπανάκι για τους Σοσιαλδημοκράτες. ***** Κακοκαιρία Boris: Κατευθύνεται προς Ιταλία - 21 νεκροί και βιβλικές καταστροφές στην Κεντρική Ευρώπη. ***** Ισραηλινά ΜΜΕ: Νέες εκρήξεις βομβητών στον νότιο Λίβανο - Χτύπησαν και ασυρμάτους της Χεζμπολάχ. ***** Ρωσία: Καταδικάζουμε απερίφραστα τις επιθέσεις με εκρήξεις βομβητών - Έκκληση για αυτοσυγκράτηση.

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Νοτοπούλου: Έχω υποστεί bullying από τον Κασσελάκη - Ζητά παραπομπή του για διαγραφή

Σ
την αποκάλυψη ότι η ίδια έχει υποστεί εκφοβισμό από τον Στέφανο Κασσελάκη προχώρησε η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου, αναφερόμενη στις εξελίξεις στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. 
Η ίδια μιλώντας στο MEGA, επέμεινε στην άποψή της για διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη σημειώνοντας ότι «πρέπει να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας», ενώ χαρακτήρισε επικίνδυνες για τη Δημοκρατία τις εκφράσεις του πρώην Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, περί κουκουλοφόρων.

«Παραβιάζει διαρκώς το καταστατικό»

Σύμφωνα με την κ. Νοτοπούλου, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να ξαναβρεί τους ρυθμούς του και να ασκήσει ισχυρή αντιπολίτευση. «Με ευθύνη του Στέφανου Κασσελάκη και των ανθρώπων που υποστήριζαν τις επιλογές του, η ατζέντα άλλαζε διαρκώς με όρους παραπολιτικής, εσωστρέφειας και διχασμού. Ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας, διότι παραβιάζει διαρκώς το καταστατικό του κόμματος», είπε και πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει τις αποφάσεις του, προχωράμε σε εκλογές. Έχουμε Πρόεδρο Κοινοβουλευτικής Ομάδας τον Νίκο Παππά, που έδωσε χθες μία εξαιρετική συνέντευξη Τύπου και απάντησε στα ερωτήματα που έθεσαν οι δημοσιογράφοι με απόλυτη σαφήνεια». (The New Daily Mail: Η αλήθεια είναι ότι καλά τα πήγε χθες με την συνέντευξη ο Νίκος Παππάς. Η διάλυση του κόμματος όμως είναι ante portas!)

«Είναι δυνατόν ο κος Κασσελάκης να μη σέβεται την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής; Υπάρχουν εξουσίες που δεν ελέγχονται σε δημοκρατικά κόμματα; Δεν πρέπει να μιλήσει επιτέλους η βάση;» διερωτήθηκε. «Ο Κασσελάκης όταν εξελέγη είπε ότι θα κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Επίσης, είπε ότι εγγυάται την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ και ότι σέβεται το καταστατικό. Ένα χρόνο μετά απέδειξε ότι τίποτα από αυτά τα τρία είναι ικανός να φέρει εις πέρας», συμπλήρωσε.

«Έχω υποστεί bullying από τον Κασσελάκη»

Η Κατερίνα Νοτοπούλου αποκάλυψε επίσης πως είχε στοχοποιηθεί από τον Στέφανο Κασσελάκη«Υπήρχαν διαρροές από το γραφείο Τύπου του Κασσελάκη για στοχοποιήσεις, δικής μου και άλλων στελεχών, του Χρήστου Σπίρτζη και της Όλγας Γεροβασίλη, που είχαμε διαφορετική προσέγγιση», είπε και πρόσθεσε: «Έχω στοχοποιηθεί, έχουμε δεχτεί bullying και απειλές, κι εγώ προσωπικά, αλλά όλα αυτά τα αφήναμε και πηγαίναμε παρακάτω. Έχω υποστεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη. Όλα αυτά τα αφήσαμε στην άκρη προσπαθώντας να επιτελέσουμε τον ρόλο μας».

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως οι αλλαγές που είχε προτείνει ο Στέφανος Κασσελάκης οδηγούσαν στη διάλυση του κόμματος και σημείωσε: «Από τη στιγμή που αναφέρεται σε κουκούλες και κουκουλοφόρους, από τη στιγμή που μιλά για εκτροπή, από τη στιγμή που δεν δέχεται τις αποφάσεις των συλλογικών Οργάνων, μπορούμε να μιλήσουμε για απαξίωση της συλλογικής διαδικασίας και των συλλογικών αποφάσεων. Οφείλουμε να προστατεύσουμε το κόμμα μας».
in.gr

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ